Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan mondjam el egy házas...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam el egy házas nőnek, hogy a férje évek óta csalja egy nővel, akit azzal etet, hogy elfog válni?

Figyelt kérdés
Már van a férjével két kigyerekuk, terveznek harmadikat is. Megerdemelne az a nő, hogy tudja kivel el együtt. De,hogy mondjam el úgy, hogy 100% ne derüljön, ki, hogy én voltam? Tudok bizonyítékot is mondani neki.

2021. máj. 4. 15:57
1 2 3 4 5 6 7
 21/67 anonim ***** válasza:
69%
18-as, azért összehasonlítani azt, hogy valaki munkában megiszik egy kávét azzal, hogy évek óta a csalja a feleségét, akivel tervezik a harmadik gyereket ... gondolkodjál már! Szerintem meg mindenki vállalja a felelősséget a tetteiért. Ha tiltott zónában mozog és lebukik, így járt. Ő ment oda.
2021. máj. 4. 16:40
 22/67 anonim ***** válasza:
70%
A 8ast kitörölték,helyes,lehet normálisan is válaszolni.
2021. máj. 4. 16:41
 23/67 anonim ***** válasza:
86%
Azért törölték ki, mert jelentettem. Túlment egy határon. Azért, mert itt nincs arc a kommenthez és nem kell felvállalni magunkat, még nem kell életveszélyesen megfenyegetni senkit.
2021. máj. 4. 16:43
 24/67 anonim ***** válasza:
97%
Én is jelentettem,mert pont nekem irta.
2021. máj. 4. 16:45
 25/67 anonim ***** válasza:
23%
mi ez a mánia, hogy mindenki más életébe akar beleszólni? A kérdező vajon a barátnőjének mit fog mondani, amikor az bőgve megy, mert kiborult a bili és elhagyta a pasi? Nem lehet, hogy az az érzelem is komoly? És ha már úgy gondolja, neki kell rendezni a dolgokat, akkor ezt miért nem arccal és névvel teszi?
2021. máj. 4. 16:50
 26/67 anonim ***** válasza:
41%
27.-nek igaza van. Még te is lehetsz csaló. Persze tudom, te vagy a "GERINC", aki soha nem tenne ilyet. (Naná, mert nincs kivel.)
2021. máj. 4. 17:08
 27/67 anonim ***** válasza:
25%

Ha a barátnőd érdekeit nézed, akkor ne a feleséggel foglalkozz. Őt kell meggyőzni, hogy ez a kapcsolat hosszú távon nem lesz jó neki. Ha tudja, hogy tervezik a harmadik gyereket, ő se hiheti komolyan, hogy épp válni készül.

Nagyon maximum a pasit kapd el, és beszélgess vele, hogy amúgy mit akar a barátnődtől? Minek hitegeti? Mi lesz, ha lebukik?

Annak sok értelme nincs, hogy a feleségnek mártod be őket.

2021. máj. 4. 17:11
 28/67 anonim ***** válasza:
58%
Csinálj egy kamu email címet és azzal egy kamu Facebookot, képet tudsz leszedni a Googleból. Amúgy lehet a nő is tudja, hogy csalják csak nem érdekli. Vannak ilyen házasságok is
2021. máj. 4. 17:15
 29/67 anonim ***** válasza:
0%
És ha a nő veszi elő a csavarhúzót, hogy védje a családja jó hírét? >:)
2021. máj. 4. 17:20
 30/67 anonim ***** válasza:
49%
31 na ja,erre a másik elővesz egy ütvenyomót,lehet újítani a lakást.Néha tényleg elgondolkodom,hogy lehetnek ilyen primitívek az emberek vagy eleve sok horrort néz és elmentek nála.
2021. máj. 4. 17:25
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!