Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan mondjam el egy házas...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam el egy házas nőnek, hogy a férje évek óta csalja egy nővel, akit azzal etet, hogy elfog válni?

Figyelt kérdés
Már van a férjével két kigyerekuk, terveznek harmadikat is. Megerdemelne az a nő, hogy tudja kivel el együtt. De,hogy mondjam el úgy, hogy 100% ne derüljön, ki, hogy én voltam? Tudok bizonyítékot is mondani neki.

2021. máj. 4. 15:57
1 2 3 4 5 6 7
 11/67 anonim ***** válasza:
77%
Sehogy.
2021. máj. 4. 16:19
 12/67 anonim ***** válasza:
66%
8as te jól vagy?szedj egy kis lítiumot pszichopata.
2021. máj. 4. 16:24
 13/67 anonim ***** válasza:
92%

Amikor én rájöttem pár évvel ezelőtt, hogy az exem már hónapok óta csal valakivel, akkor szakítás után azt mondták a barátaink, hogy tudtak róla, de egyszerűen nem tudták elmondani nekem, egyrészt, hogy ne okozzanak nekem fájdalmat, másrészt attól féltek, hogy őket fogom megutálni és nem fogok hinni nekik.

Ha nagyon borítani szeretnéd a bilit, akkor egy ismeretlen profilról küldj neki üzenetet. De az olyan egyértelmű, megkérdőjelezhetetlen legyen, amire nem mondhatja azt a feleség, hogy csak közéjük akar állni valaki.

Lehet, az lenne a legjobb, ha kapna egy üzenetet, hogy adott időpontban legyen az adott helyen, mert ott fog randevúzni a férje a szeretőjével. (Ehhez persze az kell, hogy tudd, mikor találkoznak és hol, de gondolom, hogy mivel barátnők vagytok, ezeket is elmondja neked)

2021. máj. 4. 16:26
 14/67 anonim ***** válasza:
97%
14-es vagyok, azt még lehagytam, hogy én nagyon örültem volna anno egy ilyen üzenetnek, mert sok pénzt és álmatlan éjszakát megspórolt volna nekem, ha előbb kiderül, hogy csalva vagyok.
2021. máj. 4. 16:28
 15/67 A kérdező kommentje:
Elvileg gazdagok a nő szülei. Tehát remélhetőleg nem albérletben kéne utána szenvednie. Engem azért érdekel, mert sajnálom, hogy így kavarnak a háta mögött.
2021. máj. 4. 16:30
 16/67 anonim ***** válasza:
85%
Azért a barátnőd is intelligens,ha így rádzúdítja a hülyeségét.Viszont én szeretném tudni,ha megcsalnak,legalább új életet kezdek mindegy mi lesz,mert minden kialakul idővel.
2021. máj. 4. 16:34
 17/67 A kérdező kommentje:
Amúgy milyen profilt? Az a baj a Facebook már nem engedi a kamu profilokat. Az email címet meg nem tudom.
2021. máj. 4. 16:34
 18/67 anonim ***** válasza:
13%

Hiába oltjátok, igaza van a 8as nak.

Mi közöd hozzá? Vagy Te vagy a hibátlan, bűntelen és legerkölcsösebb ember aki felhatalmazást érez, hogy mások életébe bele szóljon?

Lehet, hogy Te pedig a munkában teljesítesz csak 90 %ra 100% helyett mert közben esteleg megiszol egy kávét vagy valami más téren van valami amin javithatnál. Most téged is menjen valaki beköpni, neked is játssza valaki az erkölcsöst? Nem vagyok hívő de ide illik a mondás miszerint az dobja az első követ aki bűntelen.. És mint tudjuk senki nem dobott. Valamiben mindenkinek van hibája, bűne. De azért szeretünk mások bűnével foglalkozni közben pedig sokszor a saját házunk előtt kéne először sepregetni.

Majd ha megkéenek vagy téged fog érinteni akkor foglalkozz vele.

2021. máj. 4. 16:37
 19/67 anonim ***** válasza:
26%
Úgy tudom még engedi más email címmel.
2021. máj. 4. 16:37
 20/67 anonim ***** válasza:
55%
Kérj meg valakit, hogy írjon rá annyit, hogy fontos dolgot szeretne közvetíteni, de ehhez egy e-mail címre lenne szüksége.
2021. máj. 4. 16:38
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!