Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan mondjam el egy házas...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam el egy házas nőnek, hogy a férje évek óta csalja egy nővel, akit azzal etet, hogy elfog válni?

Figyelt kérdés
Már van a férjével két kigyerekuk, terveznek harmadikat is. Megerdemelne az a nő, hogy tudja kivel el együtt. De,hogy mondjam el úgy, hogy 100% ne derüljön, ki, hogy én voltam? Tudok bizonyítékot is mondani neki.

2021. máj. 4. 15:57
1 2 3 4 5 6 7
 41/67 anonim ***** válasza:
3%

Neked férjed? :D

Csóri, el tudom képzelni az életét egy ilyen okostojás mellett.

2021. máj. 4. 19:18
 42/67 anonim ***** válasza:
38%
Nem félsz a férjtől?
2021. máj. 4. 19:23
 43/67 anonim ***** válasza:
32%

Remélem előbb tépik meg a kérdezőt, mint a szeretőt. Gőze sincs, milyen kapcsolat van a házasságban, de megy és rombol.

Büszke lehetsz magadra

2021. máj. 4. 19:29
 44/67 A kérdező kommentje:
Ott már nincs mit rombolni ahol a férj évek óta csal meg hiteget. Ő is megerdemelne, hogy két szék közé üljön. Meg is fogja.
2021. máj. 4. 19:32
 45/67 anonim ***** válasza:
40%
De kérdező, fogalmad nincs, hogy otthon milyen náluk a helyzet, nem ismered őket. Lehet, hogy régen tudja a nő, de lesz...ja, mert ő is félrekúr egy 25 éves latin macsóval. Lehet, hogy frigid, és megdumálták. Lehet, hogy nyitott kapcsolatban élnek. Lehet, hogy megegyeztek valamiben. Attól, hogy téged zavarna, hogy mással lefekszik a párod, lehet, hogy ezt a nőt nem fogja zavarni. Illetve az sem biztos, hogy hinni fog egy névtelen üzenetnek, mert "jaj, biztos irigy ránk, és tönkre akar tenni". Jobb esetben megmondja a férjének, az meg azt hiszi, hogy a barátnőd volt, és ő fogja megjárni, ha kimutatja vele szemben a foga fehérjét.
2021. máj. 4. 19:35
 46/67 anonim ***** válasza:
35%
Remélem te fogsz pórul járni.
2021. máj. 4. 19:44
 47/67 anonim ***** válasza:
0%

Kamu fb profillal lépj be, küldj messengeren 1-2 olyan infot, amit ha leellenőriz,rájöhet a dolgokra.

Ha nem érdekli az egész, úgysem megy utána.

2021. máj. 4. 20:15
 48/67 anonim ***** válasza:
21%

Van egy ötletem!

Mondd azt, hogy férfivel csalja!

Ez eléggé felpiszkálja az érdeklődését ahhoz, hogy utánajárjon.

Még lehet, a férj maga is bevallja, csak hogy mentse a menthetőt.:)

2021. máj. 4. 20:27
 49/67 anonim ***** válasza:
47%

Tényleg nem értem, hogy valakinek tök normalis mások életébe beleszólni, azt rendezgetni, "helyretenni". Mi szerint? Magad gondolkodása szerint? Mert csak te tudod mit hogyan kell és mi a jó mindenkinek. Te elődöntöd, hogy szerinted mások nem a te elképzelésed szerint élik életüket és ezért majd te rendbe teszed.. Mert mindenki pont úgy éljen ahogy az neked tetszik. Más felnőtt ember nem tud helyesen gondolkodni.

Az ilyen mindent tudó, mindent megmondó erénycsőszök nem is értem minek képzelik magukat. Mert a barátnőd is biztos tök hülye, egy idióta aki nem tud saját maga sorsa felett dönteni, gondolkodni.

2021. máj. 5. 16:05
 50/67 anonim ***** válasza:
Szerintem picit félre van értve a kérdező. Nem egy vadidegen ember életébe akar beleszólni, hanem a barátnőjét akarja védeni. Azért valahol meg lehet érteni a dolgot, még ha felnőtt emberekről van is szó.
2021. máj. 5. 16:13
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!