Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek is szar ember vagyok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is szar ember vagyok?

Figyelt kérdés

Anyuék egyik nagyon közeli barátjáéknál dolgozik egy velem egyidős csaj, nevezzük Petrának. Mi ismerjük egymást, nyáron párszor beszéltünk is.

Én szingli vagyok. Eddig egy csávóm volt. November óta Petra barátja elkezdett velem beszélgetni, nyomulni.A srácot én előtte nem ismertem. Nagyon rossz családi helyzete van, így jelenleg nem is lakik otthon. Hol Petránál,hol a mamájánál alszik.

Viszont én ahelyett hogy vissza utasítottam volna belementem a dologba.

Én járok a sráchoz hogy ne legyen feltűnő, de még csók meg simogatás volt, szex nem. De ő már nagyon akarná. Igazából én nagyon szerelmes vagyok már, lehet ha így meg hamarosan lefekszem vele. Otthon titkolom mert ha kiderül úgy gondolom balhé lesz.

Apám szereti ha jó hírnévnek örvend a faluban. És Petra meg nagyon kedves, aranyos lány, aki szinte családtag apumék barátjáéknak.

Tesóm mikor megtudta annyit mondott hogy nem gondolta volna ezt rólam. (sajnos máskor is voltam már ilyen szituban)

Meg h ő nem tenné érte tűzbe a kezét hogy a gyerek később velem nem tenne meg hasonlót.

Mit gondoltok?

2021. jan. 2. 14:44
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
100%
Nem kesz semmi. A másik lányt választotta.
2021. febr. 3. 10:06
 42/49 A kérdező kommentje:
Állítólag megbeszélték. De a csaj nem bízik benne már úgy, de adott neki egy utolsó esélyt.
2021. febr. 3. 10:11
 43/49 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2021. febr. 3. 13:13
 44/49 A kérdező kommentje:
23 vagyok
2021. febr. 3. 14:42
 45/49 A kérdező kommentje:
Mégis felhivott ma munka után megbeszéltük hogy titokban fogjuk folytatni. Csak telefonon beszélünk és nem mondjuk el senkinek hol találkozunk. Belementem. Hülyeséget csináltam?
2021. febr. 3. 20:08
 46/49 anonim ***** válasza:

Dehogy. okos vagy!

Ja nem,ostoba

2021. febr. 3. 20:11
 47/49 A kérdező kommentje:
Szerintetek valaha ott hagyja a csajt?
2021. febr. 3. 21:13
 48/49 anonim válasza:

Hülyeséget egyszer kétszer csinál az ember, de ahogy olvastam itt a dolgokat, ez bőven meghaladta az egyszer kétszert.

Mellesleg, én is voltam gerinctelen szar alak, mert nem tudtam az érzelmeimet irányítani és rohadtul élveztem a tilosban járást. Viszont én tenni akartam ellene, mert tudtam, hogy amit csinálok gerinctelen és én nem olyan vagyok. Keress segítséget, nem szégyen.

A kérdésedre válaszolva: lehet, de akkor téged is valószínüleg csak úgy mint az előtt. :)

És szerintem 23 évesen keress inkább egy komoly kapcsolatra való embert! Sok sikert!

2021. febr. 3. 21:17
 49/49 anonim ***** válasza:
Csak nem te vagy a nagymellű kérdező aki állandóan felteszi a kérdéseit, hogy mit csináljon, hogy a pasi őt szeresse és ne a barátnőjét?
2021. febr. 4. 17:53
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!