Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek is szar ember vagyok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is szar ember vagyok?

Figyelt kérdés

Anyuék egyik nagyon közeli barátjáéknál dolgozik egy velem egyidős csaj, nevezzük Petrának. Mi ismerjük egymást, nyáron párszor beszéltünk is.

Én szingli vagyok. Eddig egy csávóm volt. November óta Petra barátja elkezdett velem beszélgetni, nyomulni.A srácot én előtte nem ismertem. Nagyon rossz családi helyzete van, így jelenleg nem is lakik otthon. Hol Petránál,hol a mamájánál alszik.

Viszont én ahelyett hogy vissza utasítottam volna belementem a dologba.

Én járok a sráchoz hogy ne legyen feltűnő, de még csók meg simogatás volt, szex nem. De ő már nagyon akarná. Igazából én nagyon szerelmes vagyok már, lehet ha így meg hamarosan lefekszem vele. Otthon titkolom mert ha kiderül úgy gondolom balhé lesz.

Apám szereti ha jó hírnévnek örvend a faluban. És Petra meg nagyon kedves, aranyos lány, aki szinte családtag apumék barátjáéknak.

Tesóm mikor megtudta annyit mondott hogy nem gondolta volna ezt rólam. (sajnos máskor is voltam már ilyen szituban)

Meg h ő nem tenné érte tűzbe a kezét hogy a gyerek később velem nem tenne meg hasonlót.

Mit gondoltok?

2021. jan. 2. 14:44
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
59%
Mi az, hogy ennyitől, utolsó? Felnőtt emberként pontosan tudja a döntései súlyát és következményeit. Senkit nem érdekel, hogy mit érez és mit gondol, az határozza meg amit TESZ. Ha aljas féreg döntéseket hoz akkor egy szar ember és kész, mit kell ezen szépíteni? Mondjuk nyilvánvalóan te is az lehetsz ha ezzel empatizálsz.
2021. jan. 3. 13:15
 22/49 A kérdező kommentje:
Lefekudjek vele?
2021. jan. 6. 15:35
 23/49 anonim ***** válasza:
Önző vagy, mert ilyen áron kívánod te is a jót, magad érdekét helyezted előtérbe egy olyan szituációban, amely számomra és minden jó érzésű ember számára is gusztustalan. Sajnos szar ember vagy.
2021. jan. 6. 15:51
 24/49 anonim ***** válasza:
80%
Most komolyan azt kérdezed hogy lefeküdj-e vele?! Elolvastad egyáltalán a válaszokat?!
2021. jan. 6. 17:00
 25/49 anonim ***** válasza:
61%
Legalább nem a pénzre hajtasz. Dicsérendő.
2021. jan. 7. 16:24
 26/49 anonim ***** válasza:
41%

igenis legyen önző. egy életünk van, úgy éljük, ahogy nekünk jó, ne az elvárások szerint! lehet, hogy én is egy okádék ember vagyok, viszont boldog, igazán.

szemtől szembe is szétszednétek ennyire a kérdezőt, vagy csam arc nélkül vagytok ekkora arccal?

2021. jan. 22. 11:21
 27/49 A kérdező kommentje:
Sajna még mindig nem sikerült, még mindig együtt vannak. De már remélem nem sokáig. Én már nagyon oda vagyok...
2021. jan. 25. 09:05
 28/49 anonim ***** válasza:
84%

" (sajnos máskor is voltam már ilyen szituban)"

Ez itt a legnagyobb gond. Olyan csaj lehetsz akit mindig a más nő pasija izgat. Egyben nulla erkölcsi értékrendet jelez.

Egyébként lefeküdtél azóta a sráccal?

2021. jan. 25. 10:54
 29/49 anonim ***** válasza:
59%
Hahahahahah szenvedj csak, akkorát fogsz pofára esni hogy öröm lesz nézni :D Ócska kis szar vagy, de legalább büszke rá, az is valami :D
2021. jan. 25. 11:16
 30/49 anonim ***** válasza:
0%

ti is ugyanolyan ócska szarok vagytok akik ezt irjátok a kérdezőre.

Megnézném a ti életeteket is

2021. jan. 25. 17:40
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!