Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gyakori az, hogy egy szülő haragszik a felnőtt gyerekére, amiért Az megcsalta a házastársát?
Hát, ha magamból indulok ki, nekem elég szoros a kapcsolatom főleg az édesanyámmal. Bármikor bármit megoszthatok vele (nyilván azért mindent nem próbálok:-)) és mindíg elmondja a véleményét, de megkérdezi előtte érdekel-e. És ha ilyen helyzetben lennék, biztosan elmondaná, hogy csillagom, valami oka volt annak hogy ilyet tettél (amellett hogy felvilagositana hogy nem helyenvalo) és ez azt jelenti hogy valami gond van és úgy gondold át hogy egy életet kibírnál-e ilyesvalaki mellett, akivel megtudtad ezt csinálni.
Én még nem csaltam meg senkit, de voltam boldogtalan kapcsolatban és bár sosem beszélt le erőszakosan, elmondta a véleményét ha kértem. De az hogy tiltana valakitől vagy nagyon akarna befolyásolni szerencsére egyáltalán nem jellemző. Az is hogy elmondja a véleményét csak azért történik, mert megnyílok neki és érdekel.
Ha a Te párod megcsalt és azt veszed észre, hogy a párodat leakarják mindenáron beszélni rólad, ott a párodnak kellene egy határt húzni és felvilágosítást őket arról hogy ez a Ti döntésetek.
Viszont, lehet erre nem vagy kíváncsi, de az valóban igaz, hogy aki ilyet tett, az valószínűleg nem boldog a kapcsolatában, nem tiszteli a másikat. És akarmennyire nehéz is és szereted, elkell engedni a rosszat, mert szenvedni fogsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!