Ha a felnőtt gyereked, vagy a házastársad (a gyerek szülője ő is) közül kellene választanod, kit választanál?
Ez azért nem fekete vagy fehér.
Ki várja el hogy "válassz"? A gyerek vagy a házastárs? Ha a gyerek, akkor megmondanám neki, hogy apádat/anyádat választom, de attól még bármikor számíthatsz rám. Hiszen onnantól hogy felnőtt a gyerek, én egyedül maradnék.
Viszont ha a párom kényszerítene választásra, azt nem tudom így hirtelen eldönteni, még ha alapos oka is lenne rá, valszeg hazudnék, és tartanám a gyerekkel a kapcsolatot. Ha nincs rá alapos oka, akkor meg egyértelműen a gyereket választom.
Van férjem, aki egyben a gyerekem apja is. El nem tudom képzelni, milyen szituáció lenne, amiben valaki ezt kérdezi tőlem, de tuti, hogy szembeköpném. Szerelmes vagyok a férjembe, nélküle el sem tudom képzelni az életemet. Ő a szeretőm, a legjobb barátom, a lelkitársam, a másik felem. A gyerekemhez pedig elmondhatatlanul erős szálak fűznek, mindkettejükért tűzbe mennék.
Tuti, hogy aki erre a kérdésre válaszolni tud, annak vagy gyereke nincs, vagy szerelme.
8!
Nem, nem fontosabb. Más. A gyerek felnő és önálló életet él majd. A párod -ha jol valasztottal- életed végéig melletted marad.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!