Ha a felnőtt gyereked, vagy a házastársad (a gyerek szülője ő is) közül kellene választanod, kit választanál?
3/10 Ez mind szép és jó, de te arra alapozol, hogy az egyik toxik lesz... minvan ha egyik sem csinál semmit, vagy jelen sincs, egyszerűen ne helyezd térbe a kérdést..:D
Ez a tipikus a vonat kétfelé mehet merre menjen csecsemő, vagy egy tucat felnőt felé kérdés változata..:D
10!
Nem értelmezted rosszul, azt írta. De azért igen ritkán fordul az elő a való életben, hogy a szülő és a gyerek között teljesen megszakadjon a kapcsolat. Ha ilyen történik, annak valami komoly oka van, ergo nem választás kérdése.
Ez egy tipikus ertelmetlen, megvalaszolhatatlan kerdes, a ra adott valaszokbol a vilagon semmire nem lehet kovetkeztetni. Szellemi maszturbacio, 'mi lenne ha' mindenfele korulmeny, hatterinfo, szituacio ismerete nelkul. Netto baromsag ezzel tolteni az idot.
Mondok egy hasonlot: kiugranal egy repulogepbol ejtoernyo nelkul, ha ekozott meg a gyereked halala kozott kell valasztani? Varok... varok... sok-sok valasz, nyilvan egymasnak is esnek a valaszolok, majd egy kra mulva bebofogom hogy ja, amugy a gep ott all a kifuton es nincs benne motor se, hahahahahahah deviccesvoltugye?
Én a páromat választanám, mert a gyerek felnőtt, neki is lesz/van saját családja, én meg már 20+ éve a páromat választottam, kitartok mellette.
Ez az én verzióm, másokét is eltudom fogadni, ha nem képzelnek háttér sztorit a kérdéshez, vagy hozzám.
Akit meg zavar ez a fantázia szülemény, tegye meg, hogy átugorja a kérdést, az sokkal konstruktívabb, mint itt leállni bomlasztani a rendesen válaszolókat, vagy elméleteket gyártani, hogy én miért vagyok erre kíváncsi.
Erre nem lehet pusztán úgy válaszolni, hogy vagy a házastárs, vagy a gyerek. Nagyon sok tényezőtől függ ez, szituáció kérdése, ilyen helyzetben kit válasszon. Ha a házastársnak jogos a felháborodása a gyerek ellen, akkor természetesen a házastárs mellett kell maradni, ha viszont a gyereknek van igaza, akkor őt kell választani. (Bár ne kerüljön ilyenre sor, hogy közöttük kelljen választani.)
Ha dönt is az ember valaki mellett, azt fenn kell ugyanakkor tartani, hogy a másikkal is találkozhasson, ha akar, nem szabad hagyni, hogy eltiltsa mellőle az, akit választott, ehhez nincs joga (leszámítva az extrém eseteket, például az életükre tört).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!