Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha a felnőtt gyereked, vagy a...

Ha a felnőtt gyereked, vagy a házastársad (a gyerek szülője ő is) közül kellene választanod, kit választanál?

Figyelt kérdés
Hipotetikus kérdés, az válaszoljon, aki fogékony rá. Nem kell tűzből kimenteni, egyikük sem hal meg, "csak" a kapcsolatod szakad meg azzal, amelyiket nem választod.

2021. jan. 22. 13:40
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
75%
Amelyik nem állít választás elé, ahogy a 3. írja. Toxikus emberre nincs szükségem. Amúgy embere válogatja. Nyilván azzal, akivel jobban kijövök, akivel jobban kötődöm. Ez ha a gyerekem akkor a gyerekem, ha a férjem akkor a férjem. Régen rossz, ha valaki választás elé állít valakit, az az ember nem szeret igazán.
2021. jan. 22. 15:25
 22/32 anonim ***** válasza:
87%
Azt, aki mellettem állt/áll gondban, bajban, betegségben mindig: A társamat.
2021. jan. 22. 17:09
 23/32 anonim ***** válasza:
64%
Se gyerekem, se párom. De úgy gondolom, hogy ez attól függ,hogy melyikkel milyen a kapcsolatom. Ha a normális gyerekem mondanà, hogy ha nem hagyom el az alkoholista, agresszív apját nem keres többet, őt választanám, ha a szerető férjem mondaná, hogy nem bírja tovább az drogos, élősködő gyermekünket aki meglopott minket, akkor őt.
2021. jan. 22. 19:12
 24/32 anonim ***** válasza:
94%

A házastársamat, hiszen vele már leéltem x évet, rengeteg szép élmény köt össze.

A gyerekkel így is úgy is megszakadhat a kapcsolat, ha pl elköltözik messzire.

2021. jan. 23. 09:43
 25/32 anonim ***** válasza:
Amúgy az embert a házastársa is elhagyhatja, minden második házasság válással végződik, szóval ez sem ilyen rózsaszín.
2021. jan. 23. 11:03
 26/32 anonim ***** válasza:
13.:Szóval akkor jól gondoltam,értem.Ezért is írtam hogy a gyerek,mert ha nő,ha férfi az illető,mindkettőnek a gyerek a saját testéből lett,így ez a kapcsolat fontosabb,mint az hogy pl. saját magunkat se tudnánk soha elhagyni,ha akarnánk akkor sem.
2021. jan. 23. 17:07
 27/32 anonim ***** válasza:
37%

26!

Nem fontosabb. Más. A jól választott pár életed végéig melletted marad. A gyerek nem. A gyereknek az a "dolga", hogy saját családot alapítson, önálló életet éljen.

2021. jan. 23. 18:34
 28/32 anonim ***** válasza:
32%
27.:Jesszusom,te valami kuplungos lehetsz.Pedig azt hittem normális vagy,de tévedtem.Ugyanazt leírod mégegyszer amit már egyszer leírtál szó szerint?De tudod mit?Akkor legyen igazad. XD
2021. jan. 23. 18:59
 29/32 anonim ***** válasza:
7%

28!

Nyilvánvalóan igazam van, ezt próbálom veled megértetni, de mar egyertelmu,hogy nem megy. Kuplungos

2021. jan. 23. 19:25
 30/32 anonim ***** válasza:
29.:Ezt írtam is,nem?Értelmezni már nem tudsz engem,csak utánozni?Előbb próbáld meg magaddal értelmeztetni a dolgokat,csak utána próbálkozzál meg vele,hogy mással is megértessél valamit.
2021. jan. 23. 19:43
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!