Szülők! Ha felnőtt korú gyermeketek panaszkodna nektek, hogy házastársa többször is inzultálja, ti közbelépnétek, vagy rájuk hagynátok a dolgot?
Szerintem a gyerek azért mondja el ezeket hogy valamilyen segítséget kérjen
Nekem olyan érzésem van hogy itt most egy nő a bántalmazó és a férj a bántalmazott
Igazából mindegy is, de szerintem azonnal el kell hagyni az ilyen partnert, legyen szó akármekkora pofonokról mert ez később tovább fog fajúlni, ezt semmivel nem lehet kimagyarázni, felesleges bármilyen beszélgetés
Miért vannak lepontozva akik azt írják, hogy nem avatkoznának bele, de segítenének?
A húgom ilyen házasságban él. A férje rendszeresen megveri, mindenért őt hibáztatja. Húgom meg sírva panaszkodik nekem. Én 3 évvel ezelőtt amikor a húgom eljött panaszkodni, bepösszentem. Akkor hazakísértem a húgomat, és nő létemre elkaptam a férjét. Mondtam neki, hogy ha annyira kemény akkor tessék itt vagyok, verjen meg egy másik nőt is. Persze nem tetszett neki, de addig ordítottam, aláztam, hogy elborult az agya, nekem jött. De én volt aikidó versenyzőként hamar a földre tepertem, és közöltem vele, hogyha még egyszer meghallom, hogy kezet emelt a húgomra, akkor nem provokálom, eltöröm egyből az összesujját, és garantálom, hogy a kis pöckösét sem fogja egy darabig használni. Nos mi történt azóta? A húgom kibékült az idiótával, és persze én vagyok a kis szemét,mert beleütöttem az orromat. A férje ma is megveri, bár húgom tagadja ( de látni) a férje meg lípul amikor meglát. Férjem mindig mondja, hogy na ezért nem szabad beleavatkozni ilyen családi balhéba. Mert mindig az lesz a hibás aki segít. Azt akit vernek, lökdösnek az tud változtatni csak. Vagy végleg szakít, vagy tűr tovább. Én még egyszer nem leszek bűnbak. Ráhagyom. Szóval jó szöveg, hogy beleavatkozom, kitépném a szívét stb.. de valóságban ha segít valaki akkor ő lesz a hibás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!