Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is szar ember vagyok?
Anyuék egyik nagyon közeli barátjáéknál dolgozik egy velem egyidős csaj, nevezzük Petrának. Mi ismerjük egymást, nyáron párszor beszéltünk is.
Én szingli vagyok. Eddig egy csávóm volt. November óta Petra barátja elkezdett velem beszélgetni, nyomulni.A srácot én előtte nem ismertem. Nagyon rossz családi helyzete van, így jelenleg nem is lakik otthon. Hol Petránál,hol a mamájánál alszik.
Viszont én ahelyett hogy vissza utasítottam volna belementem a dologba.
Én járok a sráchoz hogy ne legyen feltűnő, de még csók meg simogatás volt, szex nem. De ő már nagyon akarná. Igazából én nagyon szerelmes vagyok már, lehet ha így meg hamarosan lefekszem vele. Otthon titkolom mert ha kiderül úgy gondolom balhé lesz.
Apám szereti ha jó hírnévnek örvend a faluban. És Petra meg nagyon kedves, aranyos lány, aki szinte családtag apumék barátjáéknak.
Tesóm mikor megtudta annyit mondott hogy nem gondolta volna ezt rólam. (sajnos máskor is voltam már ilyen szituban)
Meg h ő nem tenné érte tűzbe a kezét hogy a gyerek később velem nem tenne meg hasonlót.
Mit gondoltok?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!