Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek is szar ember vagyok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is szar ember vagyok?

Figyelt kérdés

Anyuék egyik nagyon közeli barátjáéknál dolgozik egy velem egyidős csaj, nevezzük Petrának. Mi ismerjük egymást, nyáron párszor beszéltünk is.

Én szingli vagyok. Eddig egy csávóm volt. November óta Petra barátja elkezdett velem beszélgetni, nyomulni.A srácot én előtte nem ismertem. Nagyon rossz családi helyzete van, így jelenleg nem is lakik otthon. Hol Petránál,hol a mamájánál alszik.

Viszont én ahelyett hogy vissza utasítottam volna belementem a dologba.

Én járok a sráchoz hogy ne legyen feltűnő, de még csók meg simogatás volt, szex nem. De ő már nagyon akarná. Igazából én nagyon szerelmes vagyok már, lehet ha így meg hamarosan lefekszem vele. Otthon titkolom mert ha kiderül úgy gondolom balhé lesz.

Apám szereti ha jó hírnévnek örvend a faluban. És Petra meg nagyon kedves, aranyos lány, aki szinte családtag apumék barátjáéknak.

Tesóm mikor megtudta annyit mondott hogy nem gondolta volna ezt rólam. (sajnos máskor is voltam már ilyen szituban)

Meg h ő nem tenné érte tűzbe a kezét hogy a gyerek később velem nem tenne meg hasonlót.

Mit gondoltok?

2021. jan. 2. 14:44
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
85%
10 Biztosan csalódott lesz. Az nem zavar, hogy egy kedves, aranyos lányt bántasz?
2021. jan. 2. 15:38
 12/49 anonim ***** válasza:
92%
Ez a legnagyobb bajod? szakíts meg minden kapcsolatot a fiúval.
2021. jan. 2. 15:38
 13/49 anonim ***** válasza:
75%
Olyan szinten csalódott lesz, hogy soha nem fog rád ugyanúgy tekinteni. Nyilván ezzel tisztában voltál, hiszen a hülye is tudja. Minden döntésnek megvannak a következményei, így az aljas hulladék döntéseknek is, nem fogod tudni kikerülni :)
2021. jan. 2. 15:42
 14/49 A kérdező kommentje:

De az is persze bánt. De apám jobban érdekel. Nem akarok előtte rossz lenni.

Meg hogy miattam beszéljenek róla a faluban.

2021. jan. 2. 15:42
 15/49 anonim ***** válasza:
64%
Hát ezzel már elkéstél, azt is megérdemled ha kitagad emiatt :)
2021. jan. 2. 15:44
 16/49 anonim ***** válasza:
79%
14 Már mindegy. Egyszer úgy is kiderül.
2021. jan. 2. 15:44
 17/49 anonim ***** válasza:
64%
Na és mesélj kérdező, jó érzés a falu lotyójának lenni? Jár érte valamilyen kitüntetés? Éves lábtörlő díj esetleg, amit átadhat neked falunapon a polgármester? Ha nincs, akkor indíts rá kérvényt vagy pályázatot, ez az egyetlen esélyed, hogy valamit elérj a nyomorult kis életedben.
2021. jan. 2. 15:46
 18/49 anonim ***** válasza:
67%

Tényleg nem szép dolog, de azért kérem, nem ő az egyetlen aki ilyet csinált, ennyire lehúzni nem kell

Mondom ezt úgy hogy ugyan ilyen helyzetben voltam és én voltam a megcsalt barátnő

Én a helyedben dobnám a pasit és megmondanám a barátnőjének hogy miket csináltatok

2021. jan. 2. 18:50
 19/49 anonim ***** válasza:
78%

Egyszeru a valasz, neked hogy esne ha megcsalnanak?

Ha kiderul marpedig ki fog, a falu kiutal erte. Ahogy mondjak a megbecsulesedert egesz eletedben dolgozol, amig az elvesztesehez eleg egy pillanat.

2021. jan. 2. 21:01
 20/49 anonim ***** válasza:
33%
szánalmas, felszínes csirák vagytok, ha valaki ennyitől nektek szar ember. névtelenül könnyű szövegelni, de megnézném a ti tökéletes kirakat életeteket. hogy lehet így lehúzni valakit, akit nem is ismertek? ezerszer nagyobb szégyenek vagytok, mint a kérdező. rohadt álszent dögkeselyűk, rárepültök arra, akit le lehet húzni. tipikus, alig vártátok, hogy legyen min csámcsogni.
2021. jan. 3. 11:51
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!