Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is szar ember vagyok?
Anyuék egyik nagyon közeli barátjáéknál dolgozik egy velem egyidős csaj, nevezzük Petrának. Mi ismerjük egymást, nyáron párszor beszéltünk is.
Én szingli vagyok. Eddig egy csávóm volt. November óta Petra barátja elkezdett velem beszélgetni, nyomulni.A srácot én előtte nem ismertem. Nagyon rossz családi helyzete van, így jelenleg nem is lakik otthon. Hol Petránál,hol a mamájánál alszik.
Viszont én ahelyett hogy vissza utasítottam volna belementem a dologba.
Én járok a sráchoz hogy ne legyen feltűnő, de még csók meg simogatás volt, szex nem. De ő már nagyon akarná. Igazából én nagyon szerelmes vagyok már, lehet ha így meg hamarosan lefekszem vele. Otthon titkolom mert ha kiderül úgy gondolom balhé lesz.
Apám szereti ha jó hírnévnek örvend a faluban. És Petra meg nagyon kedves, aranyos lány, aki szinte családtag apumék barátjáéknak.
Tesóm mikor megtudta annyit mondott hogy nem gondolta volna ezt rólam. (sajnos máskor is voltam már ilyen szituban)
Meg h ő nem tenné érte tűzbe a kezét hogy a gyerek később velem nem tenne meg hasonlót.
Mit gondoltok?
A szar ember nem a legjobb kifejezés,bár a "csávóm" után nem is meglepő.
Szerintem bele fogsz menni úgyis.
Apád összeszid majd.
A falu a szájára vesz.
A srác megfektet,aztán vissza könyörgi magát Petrához.
Te meg majd azt hiszed,minden férfi szemét.
A környezeted meg egy könnyen kapható kis szutyoknak fog tartani.
A srácok nem vesznek majd komolyan,a barátnőid meg inkább nem akarnak túl jóban lenni veled,mert te leszel az,aki lenyúlta a másik fickóját.
Nincs ezzel semmi gond.Nem mindenkinek lehet tanácsot adni.Te az a fajta ember vagy,aki inkább a saját kárán tanul.
Így is lehet.Igaz , fájdalmasabb.
Csak ,ha szar lesz a vége,azt is fogadd el!
Mert az lesz.
Abba azért gondolj bele, hogy ez a rossz családi helyzetű pali, jelenleg a petráéknál és a mamájánál hesszel felváltva. ha Petrával szakít, vagy kiderül ez az egész és ő vágja ki (a következmények szempontjából mindegy), akkor csak a mama kecója marad.
Mert ugye azt te sem gondolod komolyan, hogy apád majd megengedi, hogy akár csak a lábát is betegye hozzátok, pláne, ha kiderül mekkora gerinctelenek vagytok mindketten és már petra alatt is összejártatok.
Akkor ezzel az aranyemberrel mi lesz? Csak a mami lakásában lehet majd döngetni, mert apud tutira vasvillával kergetné el a ház elől is.
tippelj babám mennyi idő alatt unja meg, hogy nincsen privát háziszolgája, mint Petra, akiknél gondolom eszik is, nem csak alszik és ha kanos még rá is mászhat. Te ezt nem fogod tudni abszolválni, ergo vagy bele se megy, vagy ha igen is záros időn belül keres egy komfortosabb nunit, akinél csövezhet is.
Annyira ostoba azért te sem lehetsz, hogy azt gondold ez a drága jó ember majd a te két szép szemedért megváltozik, a te lábad köze sincsen aranyból, csak érdekli nagyon, mert még nem járt benne.
Megérdemlitek egymást amúgy, jobban is járbna szegény Petra nélküle, aztán reméljük van annyi anyagi tőkétek, hogy finanszírozzatok magatoknak egy kis szerelmi fészket, mert nálatok nem fogtok turbékolni az hótziher, örülhetsz, ha apád nem zavar téged is világgá szégyenében...
Nem vagy szar ember, kedves kérdező, csak baromira naív. A srác, na ő egy tipik hulladéknak tűnik. Így működnek a bántalmazó kapcsolatok, remélem tudod. Egyikőtöket sem szeret a srác, viszont mindkettőtöket hülyére vesz, és az aktuális érdekeinek megfelelően használ. Javaslom, szedj magadra némi önbecsülést, menj el egy pszichoterapeutához, meg olvasgass kicsit utána a bántalmazó kapcsolatoknak, meg a nárcisztikus és pszichopátiás személyiségzavarnak. Baromi gyakori sajnos, esélyes, hogy ebbe futottál bele.
Hogy lefeküdj-e vele vagy sem, a te döntésed, de jól gondold át. A tükörbe fogsz tudni nézni, mikor sok szenvedés után vége lesz ezzel a sráccal, és rájössz, hogy butácska voltál és csak használtak téged sok másik nővel párhuzamosan? Mert esélyes, hogy a "barátnője" mellett nem csak te vagy ám...
A "barátnőjének" meg nyugodtan elmondhatod, hogy mi a helyzet, valószínűleg a lány ennek ellenére is vele fog maradni. Van, akin nem lehet segíteni.
De azt egy életre tanuld meg, hogy aki szeretőként tart téged, az sem téged nem szeret, sem azt, akivel elvileg együtt van. És nem NEM VÁLTOZIK meg. Bár azt gondolná az ember, hogy ezzel max a 16 éves tinilányokat lehet etetni.
Az itteni válaszokat meg ne vedd magadra, ide sok megkeseredett nő jár, akiket szarrácsaltak vagy elhagytak másért, látható a válaszokból. Viszont szedd össze egy kicsit magad, ne legyél ennyire ostoba, és menj el egy szakemberhez, aki segít némi önbecsülést beléd verni, mert katasztrófa, amit csinálsz, főleg, ha ez már nem először történik.
Vége. Elküldött a fenébe. Plusz azt mondta hogy szerinte én nyomtam fel magam a csajnál, hogy végre szakítsanak, mert olyan üzenetet kapott a barátnője ami elég részletesen leírta mit hogy csináltunk.
Szerintem viszont kamuzik, vagy valaki bosszút akar állni rajtam. Teljesen kivagyok bukva. Most mi lesz?!
Egy jó nagy verést megérdemelnél, tönkretettél egy kapcsolatot.
Remélem, hogy a csaj bosszút fog állni, innentől más játékszabályok kezdődnek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!