Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Felvenni a harcot a szeretővel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felvenni a harcot a szeretővel? Volt akinek sikerült?

Figyelt kérdés

Van egy szinte tökéletes házasság egy gyönyörű gyerekkel, másikkal a pocakban, én harmincas éveimben, férjem 40es évei elején. Nincsenek hangos viták, elhidegülés. Vannak rosszabb napok, persze, de semmi borzasztó, szeretjük egymást még mindig sok év után is, legalább is eddig ezt hittem. Biztosan tudom, hogy a férjem megcsal. 4 napja láttam egy felvillanó félrérthetetlen viber üzenetet a telefonján ami épp akkor érkezett. Nem tudok részleteket, de abszolút egyértelmű volt abból, amit láttam.

Összeomlott bennem a világ, nem tudtam mit tegyek.

Előszor elküldtem volna a pokolba, de nagyon nehéz, mert szeretem.

Nem akarom veszni hagyni a házasságom, a 15 évet. Nem akarok terhesen egyedül maradni két gyerekkel.

Nem akarom eladni a házat, amit közös munkával hoztunk össze és hagyni, hogy darabokra essen a családunk. A férjemet akarom.

Tegnap összekaptunk, mert utalgattam rá, hogy sejtem mi a helyzet. Kérdőre vontam, minek kell a mostani helyzetben feleslegesen elmászkálni a haverjához, mi értelme akkor a home officenak, tán csak nem nő van a dologban... Szóval próbáltam kiugrasztani a nyulat a bokorból, de én lettem a hisztis sárkány, aki miket gondol, semmi ilyesmi nincs, ő érezte megát megsértve, hosszú idő után jól összevesztünk, alig szólunk egymáshoz azóta és ma is elment...

Arra gondoltam, nem könnyítem így meg a dolgát. Félek, ha szembesítem, összepakol és elmegy a nőhöz, ha van rá lehetősége.

Van 15 évnyi előnyöm. Ismerem minden rezdülését, tudom mikor mit szeretne, mitől van jobb kedve, miket szeret enni, mit szeret az ágyban. Gondoltam, mi lenne, ha brutál adnék magamra itthon is, én lennék a mintafeleség, mindig kedves, megértő, hogy emlékezzen, mit készül eldobni-ha készül. Nem egy gerinctelen nőcsábásznak ismerem a férjem, egyáltalán nem az a csajozós típus, nem tudom, hogyan és miért történhetett ez, félek, ha eljutott ide, el fog hagyni.

Van itt valaki, aki így kezelte a helyzetet és működött? Visszatalált hozzá a férje/felesége?

2020. ápr. 19. 20:08
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
 91/159 anonim ***** válasza:
96%
Majd a negyedik vagy ötödik szerető utan elvàlsz kedves kerdező, addig meg főzz sok finomsàgot neki!
2020. ápr. 20. 14:45
 92/159 anonim ***** válasza:
15%
De itt NINCS szeretetmentes, sz*r kriptahangulat. Sem hangos, sem csendes pokol. Ne keverjük már a szezont a fazonnal, illetve a saját tapasztalatot ezzel a helyzettel... Eléggé érthetően megfogalmazta a kérdező, hogy ha azt az üzenetet épp nem látja meg, akkor gyakorlatilag a mai napig úgy nézne ki a helyzet, hogy ez egy boldog, harmonikus házasság és család.
2020. ápr. 20. 15:00
 93/159 anonim ***** válasza:
86%

Igen, ha meg öreganyám sárga lenne és csengetne, akkor meg ő lenne a villamos.

Nem tudtam, hogy "mi lenne ha" kaliberű fantáziálásokat kezdünk el írogatni. :D

Én azt tudom, hogy a kérdező meglátta az üzenetet, ezután meg vagy törölteti az emlékeit, vagy szr lesz ott is a hangulat.

2020. ápr. 20. 15:03
 94/159 anonim ***** válasza:
96%

Azért, mert szerinted ez egy boldog házasság, neki nem biztos, hogy az. Vagy csak simán nem erre vágyik, csak játsza a szerepeket. Személy szerint nem élnék ilyen életet, mint te. Egyszer akarok gyereket, de nekem valahogy nem tetszik az a bájos minta, amiket facebookon látni és amiről te is mesélsz, valami mintha nem stimmelne, de lehet csak én látok bele valamit, mert nem igazán vonz ez az élet egyelőre. Lehet ő is csak meggyőzte magát, hogy ez majd jó lesz neki, de most elkezdett nőzni és látod élvezi, hogy több nője van. Ha ő elhallgatta előled, hogy milyen életre vágyik titokban, akkor nem vagy hibás. Illetve ha nem kérdezed meg, akkor nem is fogod megtudni, hogyha esetleg valami mégse stimmelt az életetekben, csak neked más a prioritás egyszerűen és nem foglalkoztatott a dolog, de őt igen.

Muszáj lesz letámadni, hogy megtudd az igazat, mert teljesen kifogod idegelni magad. A gyerek pedig ahogy nő, észre fogja venni, hogy mi folyik otthon... Egyes szülők olyan egoisták, hogy nem értik meg, hogy azért mert kicsi a gyerek attól még értelmes lény és észrevesz dolgokat, amik hatással vannak rá. Pl négy éves koromból emlékszem arra, hogy anya ül mellettem és sír, én pedig simogatom a vállát... 22 vagyok és emlékszem rá, nyilván nem értettem miért, de hatással volt rám. Észrevettem a diszharmóniát, hiába tagad egy felnőtt, borzasztóan fogékonyak a gyerekek.

Ha nem bírod elviselni, amit a férjed művel a családoddal, akkor ne nyomd el, mert meglátszik mindenképp. Nem kell csendben szenvedni, valahogy megpróbálhatod elfogadni vagy üvöltsd le és csomagolj, csak ne emésszen.

2020. ápr. 20. 15:51
 95/159 anonim ***** válasza:
100%
Így van ,ahogy az előttem szóló leírta.Vedd elő,mi az ,hogy ő éli világát Te meg csendben tönkremész idegileg.
2020. ápr. 20. 15:54
 96/159 anonim ***** válasza:
27%

És mivel lesz jobb a hangulat, ha felrúgnak mindent? Semmivel.

Anya ott marad egy kisgyermekkel és egy csecsemővel egyedül. Minden nap minden egyes percében, ha esik, ha fúj, ha beteg, ha bármi. Ettől majd biztos nem lesz feszült, kiégett, esetleg depressziós... Nem, derűsen mosolyog majd, és árad belőle a buddhai béke.

Sebaj, túléli valahogy ezt az időszakot. Eljön az ideje, hogy azért csak jó lenne valaki... Szétnéz, hogy mire számíthat, milyen a felhozatal. Számára, a 2 gyerekes, akkorra bizonyára már 40 körüli nő számára. Amikor még a fiatal, gyermektelen nőknek is óriási szerencse kell, hogy ne csak az idiótákat kapják egymás után... Ekkor sem lesz frusztrált, röpköd majd a boldogságtól.

... de tegyük fel, kifog valami normálisnak tűnőt, akihez még hozzáérni is van gusztusa, szeretni is tudja. Na, utána jön még csak a java... Majd végül túl mindenen, elsimítva/megharcolva, amiket kell, x év után az is megbolondul, és ugyanúgy félremegy. Anya megint romokban. Csak addigra a gyerekek is ki lettek már téve egy csomó mindennek, aminek alapesetben nem feltétlenül lettek volna.

Valamiért mintha azt hinnék néhányan, hogy ha a kérdező most borít, feláll, és lelép a gyerekekkel, akkor utána majd valami jó, de legalábbis jobb jön. Pedig nagyobb a valószínűsége, hogy nem. Érdemes szétnézni, és megpróbálni belátni a csillogó felszínek mögé. Mindenhol van sz*r bőségesen, többnyire ennél nagyobbak és durvábbak.

2020. ápr. 20. 16:00
 97/159 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk annyival lesz jobb a hangulat, hogy senkinek nem kell tovább lábtörlőként élnie olyan "családtag" mellett, aki minimálisan se tiszteli, és nem szereti.

Láttam már nem egy válást, és az esetek túlnyomó többségében sokkal jobb lett a közérzete a szülőknek (önbevallás alapján is, de egyébként meg messziről látszott rajtuk).

Nem is teljesen értelek. Ha nyilvánvaló számodra, hogy XY téged marhára nem szeret, valami használati tárgynak tekint, akkor miért és hogyan akarnál egy tető alatt élni vele a továbbiakban?

2020. ápr. 20. 16:12
 98/159 anonim ***** válasza:
43%

96-ossal egyetértek.

Az az anya, aki egyedül marad, minden csak nem kiegyensúlyozott és boldog. Az meg hogy jön majd a királyfi fehér lovon, aki megmenti, az a vicc kategória. Megcsalva sem boldog, de legalább az anyagiak miatt nem kell idegösszeomlást kapnia, plusz a gyerekekkel kapcsolatos terhek is megoszlanak (ki viszi, ki hozza oviba, stb.)

2020. ápr. 20. 16:31
 99/159 anonim ***** válasza:
28%

#98 Erről van szó.

Nagyon nem mindegy, hogy minden egyes nap legalább a nap egy részében ott van-e valaki, akire számíthat a gyerekekkel vagy csak x időnként beesik láthatásra.

Eleve úgy elképzelem, ahogy szegény kérdező hazakerül a kórházból frissen szülve... Itt fáj, ott fáj, mozogni alig bír, a pici folyton cicin vagy legalábbis anyán lógna, vagy jó alvó, vagy sz*r, de ott a nagy, aki nyilván sem nem önellátó, sem nem önjáró, meg a háztartás, és mindez full egyedül. Meg a további hónapok, évek is. Jó vagy jobb hangulat, ja...

2020. ápr. 20. 17:00
 100/159 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem mindegy ki mit ir, kerdező majd eldönti mit akar. Kedves kerdező èn azt mondom tegyèl fel pàr jaj de cuki csalàd kèpet a facebookra, ezt szoktàk a felesègek ahol megbotlik az apuci!
2020. ápr. 20. 17:10
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!