Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felvenni a harcot a szeretővel? Volt akinek sikerült?
Van egy szinte tökéletes házasság egy gyönyörű gyerekkel, másikkal a pocakban, én harmincas éveimben, férjem 40es évei elején. Nincsenek hangos viták, elhidegülés. Vannak rosszabb napok, persze, de semmi borzasztó, szeretjük egymást még mindig sok év után is, legalább is eddig ezt hittem. Biztosan tudom, hogy a férjem megcsal. 4 napja láttam egy felvillanó félrérthetetlen viber üzenetet a telefonján ami épp akkor érkezett. Nem tudok részleteket, de abszolút egyértelmű volt abból, amit láttam.
Összeomlott bennem a világ, nem tudtam mit tegyek.
Előszor elküldtem volna a pokolba, de nagyon nehéz, mert szeretem.
Nem akarom veszni hagyni a házasságom, a 15 évet. Nem akarok terhesen egyedül maradni két gyerekkel.
Nem akarom eladni a házat, amit közös munkával hoztunk össze és hagyni, hogy darabokra essen a családunk. A férjemet akarom.
Tegnap összekaptunk, mert utalgattam rá, hogy sejtem mi a helyzet. Kérdőre vontam, minek kell a mostani helyzetben feleslegesen elmászkálni a haverjához, mi értelme akkor a home officenak, tán csak nem nő van a dologban... Szóval próbáltam kiugrasztani a nyulat a bokorból, de én lettem a hisztis sárkány, aki miket gondol, semmi ilyesmi nincs, ő érezte megát megsértve, hosszú idő után jól összevesztünk, alig szólunk egymáshoz azóta és ma is elment...
Arra gondoltam, nem könnyítem így meg a dolgát. Félek, ha szembesítem, összepakol és elmegy a nőhöz, ha van rá lehetősége.
Van 15 évnyi előnyöm. Ismerem minden rezdülését, tudom mikor mit szeretne, mitől van jobb kedve, miket szeret enni, mit szeret az ágyban. Gondoltam, mi lenne, ha brutál adnék magamra itthon is, én lennék a mintafeleség, mindig kedves, megértő, hogy emlékezzen, mit készül eldobni-ha készül. Nem egy gerinctelen nőcsábásznak ismerem a férjem, egyáltalán nem az a csajozós típus, nem tudom, hogyan és miért történhetett ez, félek, ha eljutott ide, el fog hagyni.
Van itt valaki, aki így kezelte a helyzetet és működött? Visszatalált hozzá a férje/felesége?
Fú, mennyi idő eltelt... A kicsi már 7 hónapos.
Anno megtudtam közös barátoktól, hogy továbbra is összejárnak hiába a nagy békülési szándék felém. Eléggé sokkot kaptam, mikor megmutatták, meséltek róla.
Azt hittem egy fiatal gyermektelen vagy nem is tudom milyen csaj.
Erre a férjemnél is 8 évvel idősebb, nálam 18al idősebb nő volt, felnőtt gyerekekkel, 3 évvel fiatalabb mint anyám 🤦♀️
Az a fajta, aki 20 évesnek érzi magát, combközépig érő csizmát hord szoknyával, póthajat meg kiló vakolatot a boltba is.
Mondjuk itt legalább teljesen kiábrándultam.
Összejártak egy darabig, aztán vége lett, azt nem tudom miért.
Azóta úgy tudom, nincs senkije.
Először nagyon nehéz volt. Alig aludtam 2 hónapig, rosszul voltam.
Lassan könnyebb lett.
Csak a gyerekekkel foglalkozom, szeptemberben megyek vissza dolgozni.
A viszonyunk semleges. A gyerekek miatt abszolút normális. Én maradtam a házban, cserébe nem kérek gyerektartást, bár ez csak szóbeli megállapodás, mert még nem adtuk be a válást.
A szülésnél is ott volt. Ő hozott haza a kórházból, bár később megtudtam, hogy akkor éjjel a nőnél aludt és tőle jött értem meg a babáért nagy hízelegve a kórházba 🤮
Sokszor még mindig fáj, de már azért sokkal jobb, de hogy férfit az életembe soha többet nem akarok, az biztos.
Az fáj a legjobban, hogy egy ilyen nővel. Nem szokásom senkit degradálni, bántani a külseje miatt. Én sem vagyok egy Naomi Campbell, de azért na... nem a kinézete, hanem hogy izléstelen a kócosra tupírozott műkontyával meg kétszer nagyobbra megrajzolt szájával, jóvanazúgy, szexy 🤦♀️
Mikor kiderült, hogy van valaki, lelki szemeim előtt egy hamvas egyetemistát láttam, akire "nem lehetett" nemet mondani. Ehhez képest... na mindegy.
Megkérdeztem egyszer, miért??
Azt mondta annyira ajnározza az a nő, annyira felnéz rá minden téren, annyira felemeli, nem veszi természetesnek, hogy ott van, hanem hálás neki. Hát remélem megérte neki...
Tudod, mikor az én EXférjem telefonján bukkant fel az a bizonyos viber üzenet,nekem nem az volt az első, hogy jaj, el fog hagyni, hanem hogy húzzon a *csába.
És úgy is lett.
De tisztelem, hogy próbálod menteni a helyzetet, ám soha, SOHA többet nem fogsz megbízni már benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!