Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felvenni a harcot a szeretővel? Volt akinek sikerült?
Van egy szinte tökéletes házasság egy gyönyörű gyerekkel, másikkal a pocakban, én harmincas éveimben, férjem 40es évei elején. Nincsenek hangos viták, elhidegülés. Vannak rosszabb napok, persze, de semmi borzasztó, szeretjük egymást még mindig sok év után is, legalább is eddig ezt hittem. Biztosan tudom, hogy a férjem megcsal. 4 napja láttam egy felvillanó félrérthetetlen viber üzenetet a telefonján ami épp akkor érkezett. Nem tudok részleteket, de abszolút egyértelmű volt abból, amit láttam.
Összeomlott bennem a világ, nem tudtam mit tegyek.
Előszor elküldtem volna a pokolba, de nagyon nehéz, mert szeretem.
Nem akarom veszni hagyni a házasságom, a 15 évet. Nem akarok terhesen egyedül maradni két gyerekkel.
Nem akarom eladni a házat, amit közös munkával hoztunk össze és hagyni, hogy darabokra essen a családunk. A férjemet akarom.
Tegnap összekaptunk, mert utalgattam rá, hogy sejtem mi a helyzet. Kérdőre vontam, minek kell a mostani helyzetben feleslegesen elmászkálni a haverjához, mi értelme akkor a home officenak, tán csak nem nő van a dologban... Szóval próbáltam kiugrasztani a nyulat a bokorból, de én lettem a hisztis sárkány, aki miket gondol, semmi ilyesmi nincs, ő érezte megát megsértve, hosszú idő után jól összevesztünk, alig szólunk egymáshoz azóta és ma is elment...
Arra gondoltam, nem könnyítem így meg a dolgát. Félek, ha szembesítem, összepakol és elmegy a nőhöz, ha van rá lehetősége.
Van 15 évnyi előnyöm. Ismerem minden rezdülését, tudom mikor mit szeretne, mitől van jobb kedve, miket szeret enni, mit szeret az ágyban. Gondoltam, mi lenne, ha brutál adnék magamra itthon is, én lennék a mintafeleség, mindig kedves, megértő, hogy emlékezzen, mit készül eldobni-ha készül. Nem egy gerinctelen nőcsábásznak ismerem a férjem, egyáltalán nem az a csajozós típus, nem tudom, hogyan és miért történhetett ez, félek, ha eljutott ide, el fog hagyni.
Van itt valaki, aki így kezelte a helyzetet és működött? Visszatalált hozzá a férje/felesége?
A 68-as lennék ismét,aki felett győzött a feleség.Valahol azt gondolom én is,mint az egyik kommentelő,szeresd a férjed,adj meg neki mindent,na de nehogy az legyen belőle,hofy táncol majd a fejeden.
A volt szeretőm családjánál is hasonló volt a szitu.A nő 17 éves volt,mikor összejöttek,és húsz év után is azt mondta nekem,hogy nekik nagyon jó a házasságuk.Csak azt nem mérlegelte,hogy neki neki nem volt mihez hasonlítania,a férjének meg már voltak előtte komoly kapcsolatai.A szemembe mondta a nő,hogy csak a férje volt,van és lesz neki,soha senki más.Két év alatt tönkrement a praktikázásba,viszonya lett a férje haverjával,aztán kisétált a házasságból azzal,hogy nem élte ki magát és az a házasság már rájött,nem is volt olyan jó.
Szóval győzött,de mégse.
Én a megcsalt feleség vagyok, aki igen.mossa a szaros alsogatyat.
Tudok róla,és le tudnám hányni,meg magamat is.
Meg nem tudok innen elmenni.
De hidd el nagyon is igazuk van,az ócskának titulált ki szeretőknek.
Én sem hittem de így működik a világ.
Álomvilágban éltem a jó anya feleség család gondolataimmal..
Te ne tedd. Aki egyszer megteszi mindig megfogja..
Nyugodj meg, elhagyni sohasem fog. Egy normális férfi, aki szereti a gyerekeit, akkor se hagyja el a családját, ha élete szerelmét találta meg abban a másik nőben.
Az érzéseit nem fogod tudni irányítani túlságosan, de attól a legkevésbé sem kell félned, hogy elhagy.
Hiába a másfél órás szeretkezés (amit egy kommentben mondtál, ha nem pontos, elnézést, nem kerestem vissza) a terjednek ez nem elég.
Talán van valami fétise, amit nem mer előtted felvállalni. Talán csak az új partner izgalma. Ki tudja?
Kérdező, ne alázd meg magad a jelenleginél is jobban.... :(
Ez nagyon rossz lehet, de gondolj bele, szeretnéd olyan pasival leélni az életed, aki abszolút nem tisztel? Szeretnél olyan apát a gyerekeid mellé, akitől maximum azt tanulhatják, hogy anyu egy kapca akit ki lehet használni? Szeretnél olyan apát a gyerekeid mellé, aki inkább tölti az idejét valami ribi húzogatásával, mint hogy minőségi időt töltsön a családjával? Vagy majd hazafele vesz mindenkinek epret, és akkor tök oké?
Mellesleg soha nem fogom megérteni, hogy sokan miért hiszik, hogy a gyerekek vakok. A gyerek nem hü lye, csak gyerek. Simán észreveszik, ha anyu & apu házassága egy kupac trágya. Nem tudom hogy a szülők egy része miért hiszi, hogy a gyereknek ez nem fog feltűnni, vagy pedig majd örülni fog neki....
Én inkább azon gondolkoznék, hogy mikor vonjam kérdőre, mielőtt vagy miután kipakoltam minden cuccom...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!