Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felvenni a harcot a szeretővel? Volt akinek sikerült?
Van egy szinte tökéletes házasság egy gyönyörű gyerekkel, másikkal a pocakban, én harmincas éveimben, férjem 40es évei elején. Nincsenek hangos viták, elhidegülés. Vannak rosszabb napok, persze, de semmi borzasztó, szeretjük egymást még mindig sok év után is, legalább is eddig ezt hittem. Biztosan tudom, hogy a férjem megcsal. 4 napja láttam egy felvillanó félrérthetetlen viber üzenetet a telefonján ami épp akkor érkezett. Nem tudok részleteket, de abszolút egyértelmű volt abból, amit láttam.
Összeomlott bennem a világ, nem tudtam mit tegyek.
Előszor elküldtem volna a pokolba, de nagyon nehéz, mert szeretem.
Nem akarom veszni hagyni a házasságom, a 15 évet. Nem akarok terhesen egyedül maradni két gyerekkel.
Nem akarom eladni a házat, amit közös munkával hoztunk össze és hagyni, hogy darabokra essen a családunk. A férjemet akarom.
Tegnap összekaptunk, mert utalgattam rá, hogy sejtem mi a helyzet. Kérdőre vontam, minek kell a mostani helyzetben feleslegesen elmászkálni a haverjához, mi értelme akkor a home officenak, tán csak nem nő van a dologban... Szóval próbáltam kiugrasztani a nyulat a bokorból, de én lettem a hisztis sárkány, aki miket gondol, semmi ilyesmi nincs, ő érezte megát megsértve, hosszú idő után jól összevesztünk, alig szólunk egymáshoz azóta és ma is elment...
Arra gondoltam, nem könnyítem így meg a dolgát. Félek, ha szembesítem, összepakol és elmegy a nőhöz, ha van rá lehetősége.
Van 15 évnyi előnyöm. Ismerem minden rezdülését, tudom mikor mit szeretne, mitől van jobb kedve, miket szeret enni, mit szeret az ágyban. Gondoltam, mi lenne, ha brutál adnék magamra itthon is, én lennék a mintafeleség, mindig kedves, megértő, hogy emlékezzen, mit készül eldobni-ha készül. Nem egy gerinctelen nőcsábásznak ismerem a férjem, egyáltalán nem az a csajozós típus, nem tudom, hogyan és miért történhetett ez, félek, ha eljutott ide, el fog hagyni.
Van itt valaki, aki így kezelte a helyzetet és működött? Visszatalált hozzá a férje/felesége?
Kicsit elszabadultak itt az indulatok. Illetve jönnek a rosszindulatú megjegyzések.
Sokakban az a kép van látom, hogy nekem abból áll az életem, hogy mosok, főzök, takarítok és lesem mikor ér haza a férjem.
Hát szerencsére erről szó sincs. Van munkám, karrierem, jó keresetem, nem a "szaros alsógatyák" körül forog minden.
Meg írtátok, hogy kis kedvességet mindjárt boldog házasságnak érzek, közben másba ürít.
Nem erről van szó, nem áltatom magam, de mai napig még most terhesen is órákat szeretkezünk, nem egészségügyi szexről, hanem szenvedélyes több menetes lepedőgyűrésről beszélek.
Szerintem itt néhány szerető is meglepődne, ha tudná, mennyi igaz a "nincs szex meg semmi nem olyan már mint régen" dumából. Ugyanolyan lelkesen megdugja az a férfi az asszonyt is, maradjunk annyiban, legalábbis a saját példámból kiindulva. Lehetne itt azon vitatkozni órákig, hogy ki van jobban átverve, a feleség, vagy a szerető.
Borzasztó ezt olvasni. Nem vagyok házas, de minden vágyam, hogy lassan a párom megkérje a kezem. Egyszerűen sírni lenne kedvem, hogy ezt látom: otthon minden tökéletes, együtt tervezik, majd várják a babát, rendben van a szex is 15 év után, és még így is félremegy. Komolyan minden nőre ez vár? Lehet az ember akármilyen tiptop, lehet akármilyen rendes otthon, lehet bármilyen jó a szex, szülhet akárhány gyereket a saját testét feláldozva, így is úgy is lesz másik?
Én biztosan nem bírnám ezt ki úgy, hogy kussolok és szenvedek. Talán ha nyíltan elmondanád, hogy tudod, akkor lenne benne némi megbánás, átgondolná a dolgot, hogy mennyire éri meg egy jó házasságot felrúgni az újdonság miatt. De így örökre ketten lesztek a szeretővel.
A harcot nem tudod vele felvenni, ahogyan a másik nő sem tudja veled. Ez nem egy harc.
Valoszinűleg igy teljes az élete, de mindenképp hianyérzete volt és azért lett egy szeretője. Van valami amit nem kap meg otthon és nem feltétlen a szex. Abból ahogy leirtad az életeteket nekem az jön le, hogy valoszinűleg a férjed másba lett szerelmes, ezért lépett félre, lehet nem tervezte, nem igy akarta.
Ez a szerelem viszont szerintem nyomába sem érhet annak a 15 évnek és 3 gyereknek. Sok érzés kavarog ilyenkor az emberben. Én sem tenném válaszút elé. Én megértelek.
Én a másik oldaon álltam és borzasztóan szenvedtem (és kicsit még most is), de beláttam.
Az én volt szeretőm házas volt, 4 gyerekkel. Sosem feküdtünk le egymással, de évekeig járt hozzám. Szerettük egymást, de a feleségét és a gyerekeit is szerette. Én azt láttam akkor, hogy elhanyagolva érezte magát, a feleségének nem sok ideje maradt a férjére, a nő valahogy belekeseredett az életbe, az okát nem tudom, valoszinűleg a volt szeretőm is hibás volt.
Sokat kinlodott, de az olyan férfiak mint a férjed meg a volt szeretőm sosem hagyják el a családjukat. Én megértem. És szerintem is ez a jó döntés.
Én végig dühös voltam kicsit a feleségére, mert láttam, hogy olyan könnyen visszatalálna a férje hozzá, ha egy kicsit kedvesebb, megértőbb, és hálásabb lenne. Ha egy kicsit szeretné a férjét. A férje nem szexet, nem testiséget keresett nálam, csak egy kis figyelmet, kedvességet, semmi mást nem akart, soha. Csak egy kicsit férfinek érezni magát.
És igen, ők is egy minta család. És valahogy úgy képzelem a feleségét mint téged.
Szeresd a férjed.
Utolsó:
És a kérdező leírása szerint mégis mit nem kap meg otthon?
Egyetlen egy dogot nem tud nyújtani egyetlen nő sem, akármennyire is tökéletes: újdonságot, változatosságot.
Egy nőnek hirtelen nem lesz más természete, másmilyen alkata, kisebb/nagyobb melle vagy másik puncija.
Nekem baromira nem az jön le, hogy elhanyagolja a férjét és a pasi csak a törődést keresi.
Őszintén szólva lassan jobban érdekel, hogy miért lépett félre, mint magát a kérdezőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!