Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felvenni a harcot a szeretővel? Volt akinek sikerült?
Van egy szinte tökéletes házasság egy gyönyörű gyerekkel, másikkal a pocakban, én harmincas éveimben, férjem 40es évei elején. Nincsenek hangos viták, elhidegülés. Vannak rosszabb napok, persze, de semmi borzasztó, szeretjük egymást még mindig sok év után is, legalább is eddig ezt hittem. Biztosan tudom, hogy a férjem megcsal. 4 napja láttam egy felvillanó félrérthetetlen viber üzenetet a telefonján ami épp akkor érkezett. Nem tudok részleteket, de abszolút egyértelmű volt abból, amit láttam.
Összeomlott bennem a világ, nem tudtam mit tegyek.
Előszor elküldtem volna a pokolba, de nagyon nehéz, mert szeretem.
Nem akarom veszni hagyni a házasságom, a 15 évet. Nem akarok terhesen egyedül maradni két gyerekkel.
Nem akarom eladni a házat, amit közös munkával hoztunk össze és hagyni, hogy darabokra essen a családunk. A férjemet akarom.
Tegnap összekaptunk, mert utalgattam rá, hogy sejtem mi a helyzet. Kérdőre vontam, minek kell a mostani helyzetben feleslegesen elmászkálni a haverjához, mi értelme akkor a home officenak, tán csak nem nő van a dologban... Szóval próbáltam kiugrasztani a nyulat a bokorból, de én lettem a hisztis sárkány, aki miket gondol, semmi ilyesmi nincs, ő érezte megát megsértve, hosszú idő után jól összevesztünk, alig szólunk egymáshoz azóta és ma is elment...
Arra gondoltam, nem könnyítem így meg a dolgát. Félek, ha szembesítem, összepakol és elmegy a nőhöz, ha van rá lehetősége.
Van 15 évnyi előnyöm. Ismerem minden rezdülését, tudom mikor mit szeretne, mitől van jobb kedve, miket szeret enni, mit szeret az ágyban. Gondoltam, mi lenne, ha brutál adnék magamra itthon is, én lennék a mintafeleség, mindig kedves, megértő, hogy emlékezzen, mit készül eldobni-ha készül. Nem egy gerinctelen nőcsábásznak ismerem a férjem, egyáltalán nem az a csajozós típus, nem tudom, hogyan és miért történhetett ez, félek, ha eljutott ide, el fog hagyni.
Van itt valaki, aki így kezelte a helyzetet és működött? Visszatalált hozzá a férje/felesége?
“ nekem egy ilyen üzenet, hogy őrülten hiányzol, még nem adna semmiféle okot arra, higy megcsalásra gondoljak.”
??? Miért, te mire gondolnál? Mert az nagyon nem normális, ha egy sima barát vagy munkatárs ilyet ír. Maximum ha az anyja.
Mondjuk olyan üzenetet én is kaptam már, hogy őrülten hiányzok ennek vagy annak, és hogy nagyon kíván... Vannak ilyen elmebetegek, sajnos volt hogy eljutott hozzám 1-2 levelük mielőtt még le tudtam volna tiltani őket. Úgy érzem nem az én hibám, ha valaki más primitív.
Ezt az egyet tisztáznám, hogy most akkor tulajdonképpen csak valaki kívánja a férjed, vagy van is köztük valamiféle kapcsolat.
"Attól, mert egy férfi félremegy, még lehet jó apa és lehet rá számítani."
Ühüm, mint ahogy jó férj is volt akire lehetett számítani. Egészen addig amíg olyan kedve volt, és a kúrogatás nem vált fontosabbá.
Most lehet, hogy egyelőre még elvan a kölykeivel, de majd ha úgy tartja kedve akkor őket is átb.ssza és/vagy otthagyja aztán kész.
Aki ennyire megbízható, ennyire őszinte ember, és ennyire bizonyítja hogy a legfontosabb számára a családja, abban miért kéne utána bízni? :D Még haverkodni is óvatosan haverkodnék ezek után az ilyennel, hiszen egyértelmű hogy a saját élvezete felülír mindent nála, ez pedig nem épp egy felelősségteljes, felnőtt ember (tehát az optimális szülő) jellemzője.
A példamutatást inkább nem is merem említeni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!