Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Felvenni a harcot a szeretővel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felvenni a harcot a szeretővel? Volt akinek sikerült?

Figyelt kérdés

Van egy szinte tökéletes házasság egy gyönyörű gyerekkel, másikkal a pocakban, én harmincas éveimben, férjem 40es évei elején. Nincsenek hangos viták, elhidegülés. Vannak rosszabb napok, persze, de semmi borzasztó, szeretjük egymást még mindig sok év után is, legalább is eddig ezt hittem. Biztosan tudom, hogy a férjem megcsal. 4 napja láttam egy felvillanó félrérthetetlen viber üzenetet a telefonján ami épp akkor érkezett. Nem tudok részleteket, de abszolút egyértelmű volt abból, amit láttam.

Összeomlott bennem a világ, nem tudtam mit tegyek.

Előszor elküldtem volna a pokolba, de nagyon nehéz, mert szeretem.

Nem akarom veszni hagyni a házasságom, a 15 évet. Nem akarok terhesen egyedül maradni két gyerekkel.

Nem akarom eladni a házat, amit közös munkával hoztunk össze és hagyni, hogy darabokra essen a családunk. A férjemet akarom.

Tegnap összekaptunk, mert utalgattam rá, hogy sejtem mi a helyzet. Kérdőre vontam, minek kell a mostani helyzetben feleslegesen elmászkálni a haverjához, mi értelme akkor a home officenak, tán csak nem nő van a dologban... Szóval próbáltam kiugrasztani a nyulat a bokorból, de én lettem a hisztis sárkány, aki miket gondol, semmi ilyesmi nincs, ő érezte megát megsértve, hosszú idő után jól összevesztünk, alig szólunk egymáshoz azóta és ma is elment...

Arra gondoltam, nem könnyítem így meg a dolgát. Félek, ha szembesítem, összepakol és elmegy a nőhöz, ha van rá lehetősége.

Van 15 évnyi előnyöm. Ismerem minden rezdülését, tudom mikor mit szeretne, mitől van jobb kedve, miket szeret enni, mit szeret az ágyban. Gondoltam, mi lenne, ha brutál adnék magamra itthon is, én lennék a mintafeleség, mindig kedves, megértő, hogy emlékezzen, mit készül eldobni-ha készül. Nem egy gerinctelen nőcsábásznak ismerem a férjem, egyáltalán nem az a csajozós típus, nem tudom, hogyan és miért történhetett ez, félek, ha eljutott ide, el fog hagyni.

Van itt valaki, aki így kezelte a helyzetet és működött? Visszatalált hozzá a férje/felesége?

2020. ápr. 19. 20:08
 141/159 anonim ***** válasza:
100%
Vigyázz magadra és a babára. Terhesen nagyon nem kellett volna ilyeneket átélned. :( Sajnálom:(
2020. ápr. 21. 20:18
 142/159 anonim ***** válasza:
100%
Én is nagyon sajnálom. Remélem minél előbb túl leszel valahogy ezen a rossz élményen és helyre jön minden. Nagyon nagy kitartást kívánok!
2020. ápr. 21. 20:42
 143/159 A kérdező kommentje:
Köszönöm, nagyon aranyosak vagytok így ismeretlenül is! Lehet majd időröl időre írok ide, olyan mintha naplót írnék, istenbizony jót tett egy kicsit. Vigyázzatok magatokra!
2020. ápr. 21. 21:14
 144/159 anonim ***** válasza:
100%

Na most láthattad,milyen az,amikor a szemedbe hazudik.Egyet nem szabad ezeknek elhinni,hogy egy alkalom volt csak.Ez az általános duma.

Kitartás!

2020. ápr. 22. 08:37
 145/159 anonim ***** válasza:
71%

Nem olvastam végig a válaszokat, de nem szokott a szerető nyerni. Kivéve, ha a feleség konkrétan elüldözi a férfit. Egy ilyet tudok: Részeges lett a nő. Meg olyanokat mondott, hogy a pasi majd térden állva megy hozzá vissza.

Youtubon én szakemberektől tájékozódtam a témáról.

Leírom. Aztán lehet rajtam poénkodni, hogy tudományosan közelítem meg a témát. Hogy működik egy házas férfi, akinek látszólag rendben a házassága. A feleség úgy érzi szereti. A férfi alapból birtokló természetű. Amit már egyszer megszerzett nem akarja elveszíteni. "A házam vagy lakásom, az én autóm, az én családom, nőm, gyerekem". Általában a nők válnak el. Igen ritka eset, ha a férj válik a szerető miatt. Nálatok jó minden, nem is sejtetted, van közös vagyon, most jön a 2. baba. Kizárt, hogy elhagyjon a másik nő miatt a férjed. Ettől semmi okod tartani. Ebben az esetben a szerető egy plusz, jó kis idő töltés, változatosság. Akivel a férjed nem tervez a jövőre nézve.

2020. ápr. 22. 13:58
 146/159 anonim ***** válasza:
73%
Hát ide nehéz mit írni...Neked akkor lesz könnyebb,miután meglesz a gyerek és szépen keresel magadnak valaki normális pasit akivel megcsalod...Bár én el is vàlnèk a gyerekeket meg rá bíznám,hagy kínlódjon velük,amíg te majd radizgatsz.Jelenlegi helyzetben,hagynám hogy teperjen gondolom amit az anyjáéktól kap azt nem teszi zsebre,bár ott is fog hazudni biztos vagyok benne,de ez nem is lènyeges.Magadra és a jövődre koncentrálj,ne erre a nyomorultra.
2020. ápr. 22. 14:45
 147/159 anonim ***** válasza:
70%
Azok után h megcsal téged még te lennél a mintafeleség, és arra hivatkozol h előnybe vagy? Én szembesítém, megmondanám h tudok a viszonyról, vagy most vall, v oda a családja. Én kiraknám bármilyen nehéz is, ha a gyerekét várom és ő más nőt kefél, onantól fogva nekem mondhatna bármit. De nyugodtan harcolj érte, csak a földig alázod magad semmi egyéb.
2020. ápr. 22. 22:03
 148/159 anonim ***** válasza:
88%
Mi a helyzet most kérdező? Gondolom most hízeleg,teper a férjed?!
2020. ápr. 23. 08:25
 149/159 anonim ***** válasza:
87%
Legyszi írd meg, hogy mi van veletek! Drukkolok neked!!!
2020. máj. 5. 11:03
 150/159 anonim ***** válasza:
79%
Mi újság kérdező? Hogy vagy?
2020. máj. 10. 09:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!