Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felvenni a harcot a szeretővel? Volt akinek sikerült?
Van egy szinte tökéletes házasság egy gyönyörű gyerekkel, másikkal a pocakban, én harmincas éveimben, férjem 40es évei elején. Nincsenek hangos viták, elhidegülés. Vannak rosszabb napok, persze, de semmi borzasztó, szeretjük egymást még mindig sok év után is, legalább is eddig ezt hittem. Biztosan tudom, hogy a férjem megcsal. 4 napja láttam egy felvillanó félrérthetetlen viber üzenetet a telefonján ami épp akkor érkezett. Nem tudok részleteket, de abszolút egyértelmű volt abból, amit láttam.
Összeomlott bennem a világ, nem tudtam mit tegyek.
Előszor elküldtem volna a pokolba, de nagyon nehéz, mert szeretem.
Nem akarom veszni hagyni a házasságom, a 15 évet. Nem akarok terhesen egyedül maradni két gyerekkel.
Nem akarom eladni a házat, amit közös munkával hoztunk össze és hagyni, hogy darabokra essen a családunk. A férjemet akarom.
Tegnap összekaptunk, mert utalgattam rá, hogy sejtem mi a helyzet. Kérdőre vontam, minek kell a mostani helyzetben feleslegesen elmászkálni a haverjához, mi értelme akkor a home officenak, tán csak nem nő van a dologban... Szóval próbáltam kiugrasztani a nyulat a bokorból, de én lettem a hisztis sárkány, aki miket gondol, semmi ilyesmi nincs, ő érezte megát megsértve, hosszú idő után jól összevesztünk, alig szólunk egymáshoz azóta és ma is elment...
Arra gondoltam, nem könnyítem így meg a dolgát. Félek, ha szembesítem, összepakol és elmegy a nőhöz, ha van rá lehetősége.
Van 15 évnyi előnyöm. Ismerem minden rezdülését, tudom mikor mit szeretne, mitől van jobb kedve, miket szeret enni, mit szeret az ágyban. Gondoltam, mi lenne, ha brutál adnék magamra itthon is, én lennék a mintafeleség, mindig kedves, megértő, hogy emlékezzen, mit készül eldobni-ha készül. Nem egy gerinctelen nőcsábásznak ismerem a férjem, egyáltalán nem az a csajozós típus, nem tudom, hogyan és miért történhetett ez, félek, ha eljutott ide, el fog hagyni.
Van itt valaki, aki így kezelte a helyzetet és működött? Visszatalált hozzá a férje/felesége?
“ Érzelmi megcsalás is lehet, internetes flört, barmi. Lehet hogy még életükben nem találkoztak ők ketten.”
És az nem megcsalás? Valószínűleg nem egy sziamizut beszéltek idáig, ha már ekkora érzelmek vannak a csaj részéről, hogy őrültem hiányzik. Eljutni valakivel idáig már bőven kimeríti a megcsalás fogalmát.
Szia, kérdező!
Leírod majd hogy mi volt?
Hogy vagy?
131-es és 15 év után nem férhet bele az, hogy az ember újra szerelmes legyen? És akit ez megszédít, de küzd ellene és hullámzik benne az egész, az kapásból egy rakás szemét? Pont a szemét férfiakkal ritkán fordul elő az ilyesmi, mert az lazán megdugja a nőt, nem fojt el semmit, nem küzd ellene és az elélvezéssel túl is jut rajta. A tipikusan normális férfi küzd ellene, elfojtja és ez aztán tényleg vezethet ahhoz, hogy szerelmes legyen, mert nem tudja időben kiverni a fejéből.
Miből gondoljátok ti, hogy két embernek joga van egymás érzéseit is bebörtönözni?
Ennyi volt. Először tagadott, hogy biztos nem azt láttam. Kértem, mutassa meg a viberét. Ekkor nagy nehezen bevallotta, hogy volt valami, de semmit nem jelentett. Régi ismerős, akivel összejárt még előttem és most elkezdtek beszélni fb-n x év után és egy alkalommal együtt voltak "úgy" pár napja. Nem tudta megmondani miért, állítólag szeret, nem jelentett semmit, esze ágában sincs a nővel lenni, tőlem függetlenül.
Bennem eltört valami. Leginkább a bizalom. Főleg, hogy először úgy tagadott, hogy még én voltam a rossz, hogy miket gondolok. A beszélgetéseket nem mutatta meg, talán jobb is.
Amennyire menteni akartam a dolgot pár napja, most úgy érzem látni sem akarom. Úgy érzem nem ismerem ezt az embert, ez nem lehet az én férjem, akit eddig soha nem kaptam hazugságon, csajozáson.
Valami nagyon eltörött most.
Szeretné rendbe hozni. Mondtam, hogy erre most nem tudok mit mondani, egyedül akarok lenni.
Elment pár cuccával a szüleihez egyelőre, nekem meg fogalmam sincs hogyan tovább. Folyton jönnek a hülye képek, gondolatok, hogy vele szexelt miközben én a gyerekkel társasoztam itthon, vagy főztem a közös vacsorát meg ilyenek. Egész nap megy a hasam, hánytam, azt hiszem az idegtől, nem marad meg bennem semmi. Legalább annyi előnye van, hogy 2 kgval kevesebbet mutat a mérleg, amit nem is értek így terhesen, mondjuk nem nagyon volt étvágyam a napokban plusz ez a mai nap is. Nem tudom hogyan lehet ezen túl lenni. Egyelőre megszünnék létezni szívem szerint. Ha nem lennék terhes, berúgnék ma mint az albán szamár, az tuti.
Jolvan. A nehezén túl vagy.
Ha nem várnál babát, akkor azt mondanám sajnald magad. De a baba és a te érdekében mondom keresd meg a yt ről a Domján féle agykontrollt. Meditalj. És csak magadra gondolj.
Sokkal hamarabb túl leszel rajta.
Ügyes vagy, vigyázz magatokra.
Most ne gondolj rá. Arra törekedj, hogy este elmondhasd hogy jól megvagyton nélküle.
Hadak nem akarod vissza fogadni.
Remélem nem, mert nem ez az utolsó...
Az a baj, hogy akik ilyen közelebbi barátok, akiknek elmondanék ilyesmit, azok mind közösek, baráti párok, stb, azoknak nem teregetném ki a szennyest egyelőre, nem akarok nekik mártírkodni, ugyanúgy szeretik a férjem is, nem akarom őket kínos helyzetbe hozni ameddig én sem tudom mi lesz hogy lesz.
Talán ezért is itt vergődöm napok óta idegeneket fárasztva. Jól esik kiírni magamból. Ez a nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!