Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Bűntudatom van! Mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bűntudatom van! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Röviden egy idősebb emberrel voltam együtt neki felesége és gyereke is van. Én 18 éves vagyok. Ugyanúgy enis bűnös vagyok de nekem se párom senkim sincs. És nem tudom hogy elmondjam e a feleségének vagy inkább ne.
2020. febr. 26. 18:57
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/73 A kérdező kommentje:
Ha rágondolok arra az emberre csak sírok, két dolog van: az egyik hogy most kezdem érezni mennyire manipulált és mennyire törte össze a szívemet. A másik hogy ezek után is tudom szeretni. Nem akartam neki fájdalmat okozni hogy elmondok mindent. És ezt mindig is bánni fogom! De én már többet nem látom és ezzel a ténnyel is meg kell birkózzak
2020. márc. 19. 22:06
 72/73 anonim ***** válasza:
64%
Most is csak magadat sajnálod. Téged sohasem érdekelt, hogy mit érez a felesége. Most is csak az a problémád, hogy többé nem láthatod ezt a pondrót, mert elárultad. Megérdemlitek egymást, remélem a felesége kidobja, öreg korára egyedül marad. De attól tartok te nem tanultál ebből, újra és újra valakinek a szeretője leszel és így fogod megoldani a problémáidat, hogy lerombolsz mindent magad körül. Tanulj meg inkább építkezni!
2020. márc. 20. 07:32
 73/73 anonim ***** válasza:
28%

Gyenge vagy.

Sokat fogsz meg szenvedni

2020. márc. 20. 07:35
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!