Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Bűntudatom van, de nem vagyok már boldog.
Párommal fel évet voltunk együtt. 2 hónapja elutazott egy üzleti treningre 10 oranyira tőlem. Eddig is alig volt kapcsolat, nem sokat keresett, nem töltött Velem elég időt és a távkapcsolat is langyossá Vált.
Kozben randizni kezdtem egy másik sráccal aki jelenleg 3 oranyira lakik tőlem, de novemberben költözik vissza... 3szor t alalkoztunk, miattam vezetett munka utan 3 orakat es ment vissza...
Igazából vele nincs semmi elkötelezve, de már most jobban kedvelem.
Mit tegyek? Hagyjam el a nemtörődöm párom egy ismeretlenért, vagy adjak neki egy esélyt hátha megváltozik?
Én 26 vagyok
Ha korábban jelezted, hogy neked ez gond, akkor azzal megvolt a második esély. Harmadiknak meg amúgy sincs értelme, függetlenül attól, hogy van - e épp helyette másik jelentkező vagy sem. Ne a másik srác döntse el, hogy mit akarsz a párodtól. Próbáld tőle függetlenül kezelni és ha úgy meg tudod hozni a megfelelő döntést, alkalmazd a mostani helyzetre.
Az új srác tud a régiről?
A másik is csak addig lesz ilyen "nagyon hű meg ha három órát menetelő" amíg meg nem kap... Ne legyenek illúzióid!
De a mostanival tényleg nincs értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!