Mitől van gyakran bűntudatom és hogy élhetnék boldog életet így?
Nem tartom magam sem hívőnek vallásosnak életet élőnek meg végképp nem,de időnként foglalkoztat ez az egész.
De egyre több mindentől bűntudatom van. Már akkor is amikor még el sem követtem.Élőre!
Ráadásul riogatnak az éghajlatváltozással, az ország helyzete sem fényes,nyugdíjunk nem lesz,háborúk,stb...
Hogy éljek így nyugodt, a jövőben bizakodó életet? ha minden fronton csak a rossz jön?
Vagy egyszerűen csak túl sokat aggodalmaskodok felesleges dolgokon is?
Na és a bűntudat? Tényleg egyre jobban kezd zavarni!
Engem is érdekel a vallás, beszélgettem már jehova tanúival, adventistákkal stb. Nem tudtam magam még se elkötelezni egyik vallásnál sem, néha forgatom a Bibliát, csak úgy felnyítom valahol és olvasom, értelmezem ettől megnyugszom, ajánlom neked is :)
Mindent magadra veszel szerintem, te se tűnsz olyan típusnak, aki hall valamit s nem vonatkoztatja magát, írigylem az olyanokat, akik csak vállat rántanak az ilyesmire. Próbálj meg te is ilyen lenni.
Hány éves vagy egyébként?
Először is tisztázzuk: bűnt mindenki követ el életében, ez természetes, és nincs is vele semmi baj. Az a lényeg, hogy légy vele tisztában, mikor mit csinálsz rosszul, és törekedj rá, hogy javíts a helyzeten. Senki sem tökéletes, ez a legtöbb, amit tehetsz, és ez bőven elég is :)
Ami a többit illeti, szerintem nem rosszabb a helyzet most sem, mint eddig volt. Minden kornak megvan a maga átka, járványok, háborúk, köcsög politikusok, még éghajlatváltozás is, és a többi, ez nem újkeletű dolog, mindenre volt példa az eddigiekben is, erre próbálj gondolni. A világon sosem lesz teljesen béke, ha így lenne, megdőlne a világ egyensúlya, nem lenne hangsúlyban a pusztulás és a keletkezés. Az eddigi korok emberei is túlélték valahogy a maguk baját, a mi korosztályunk is túl fogja a sajátját :)
Nekem leginkább olyasmitől van bűntudatom amiket nem tettem meg!! Tényleg kezdek nagyon aggódni, hogy mi lesz velem.
egyelőre még azt sem tudom mire vagyok alkalmas. Kétkezi munkához nem igen, a szellemihez meg buta vagyok !
Hány éves vagy? Nem lehet, hogy csak az a gond, hogy túl sokat vagy egyedül vagy nem foglalkozol valami aktív tevékenységgel?
Amúgy úgy tudsz mindenre felkészülni, ha tanulsz. A félelem ellenszere a tudás. Ha valamiben kiváló vagy, ami keresett, akkor nem lehet gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!