Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » S. O. S! Bűntudatom van mert...

S. O. S! Bűntudatom van mert csináltam egy nagy h. lyeséget. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Szóval tudom, hogy nagy hülyeség volt :((((( kb két éve karácsonyra kaptam egy telefont (gombos) és amikor kb másfél éves volt tönkretettem, hogy kapjak újat. Akkor jó ötletnek tűnt de rájöttem, hogy nem volt. Nem került sokba (10 ezer) de nem ez a lényeg. Azóta kaptam telefont de most is úgy sajnálom. Mit tegyek? Nagyon rosszul érzem magam miatta. 14/f

2013. nov. 19. 23:20
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Ez normális dolog, úgy hívják bűntudat. Rosszul érzed magad, mert tudod, hogy nem korrekt módon oldottad meg a problémát. Ha ez ennyire bánt, akkor az a legjobb megoldás ha őszintén elmondod a szüleidnek, hogy hülyeséget csináltál és bűntudatod van miatta, ezért is érzed úgy hogy el kell mondanod nekik. Biztos vagyok benne, hogy megértik és te is jobban fogod érezni magad.
2013. nov. 19. 23:29
 2/12 anonim ***** válasza:

Én elmondanám azoknak akik vették. Lehet mérgesek lesznek rád, de érezni fogod, hogy megkönnyebültél. Mert elmondtad nekik mit csináltál ezért nem tartogatod magadban azt a bűnt és eszméletlen jó érzés lesz.

Titkolással csak szétmarcangolod magad és azt érzed, hogy kihasználtad ezeket az embereket.

2013. nov. 19. 23:30
 3/12 A kérdező kommentje:
De nem szeretnék nekik csalódást okozni, hogy vettek egy telefont becsomagolták meg minden erre én tönkretettem. Nem tudom miért van ennyire bűntudatom, van pár ismerősöm aki tönkretette az övét, hogy újat kapjon de nekik semmi bajuk sincsen.
2013. nov. 19. 23:35
 4/12 anonim ***** válasza:
Ezek szerint ilyen téren te több vagy, mint ők. Ez sosem baj. :-)
2013. nov. 19. 23:40
 5/12 anonim ***** válasza:

De ha nem mondod el nekik akkor még a lebukás veszélye is idegesíteni fog...

Hozd helyre a hibákat, normális megértő szülők nyugodtan kezelik.

2013. nov. 19. 23:41
 6/12 A kérdező kommentje:
Lebukás veszélye nincs mert tudnak róla, de úgy tudják, hogy magától ment tönkre. Ha lehetne megjavíttatnám csak nem tudom hol foglalkoznak kártyafüggetlen régi telefonokkal.
2013. nov. 19. 23:49
 7/12 anonim ***** válasza:
A lebukást arra értettem, hogy rájönnek vagy gyanakodnak rá, hogy a telefon nem úgy ment tönkre...
2013. nov. 19. 23:50
 8/12 A kérdező kommentje:
Értem. Nem tudod hol lehetne megjavíttatni egy kb két éves telefont?
2013. nov. 19. 23:54
 9/12 anonim ***** válasza:

gsm boltokban sztem meg tudják csinálni :)

am eléggé érzékeny lehetsz (bocs, nem sértésként), két éve történt dolgon görcsölni?

2013. nov. 20. 00:06
 10/12 A kérdező kommentje:
Két éve kaptam és kb. fél éve történt. Hát igen elég érzékeny vagyok.:/
2013. nov. 20. 00:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!