Most olyan bűntudatom van és ideges vagyok. Miért csináltam ezt?
ha már az első nap nem birsz magadnak parancsolni, akkor mégis hogy bírnád ki, több hónapon keresztül?
Először is az a legfontosabb, hogy agyban döntsd el a dolgokat....
A víz nekem nem segítene, az tuti. A szervezeted jelez, hogy hiányzik neki valami, ha engem kérdezel.
Hogyan szoktál étkezni? Mit, mennyit?
Nekem tegnap volt a legutóbbi, elég extra életmódváltásom 5. napja, levontam pár következtetést :D De mivel elég biztos vagyok benne, hogy nem akarok kenyeret enni, mert az nem esik jól, eszembe sem jutott azt tenni (bár van itthon egy kiló, házi sütés). Önfegyelmem nincs, csak komolyan gondolom a dolgokat, ha mennie kell egy ételnek, akkor az onnantól nem különösebben vonz.
Mondanám, hogy próbálj valami olyasmit enni, ami hasonló arra, amit kívánsz és belefér az étrendedbe, ha nem is volt tervben, de azt írtad, mást nem tudtál volna enni... Hogyhogy?
Hjajj istenem, az a fránya kenyér!
Egyél meg legközelebb 3 tojást vagy 2 nagy tényér spenótfőzeléket (liszt nélkülit persze) vagy egy tégely sovány túrót, rögtön nem leszel éhes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!