Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Most olyan bűntudatom van és...

Most olyan bűntudatom van és ideges vagyok. Miért csináltam ezt?

Figyelt kérdés
Fogyózni szeretnék és próbálok kevesebbet enni, kenyeret meg stb, de ma 6-7 óra fele olyan éhes lettem mint aki 2 napja nem evett semmit és sajnos 3 szelet fehér kenyeret megettem.:( Annyira ideges vagyok de nem tudok mit csinálni annyira éhes voltam.....Mást meg nem tudtam volna enni. Ilyenkor mi a jó módszer ha este ilyen éhes leszek?? Igyak meg 1 liter vizet vagy mi??? Valaki segítsen, mert ez így nem lesz jó ha este ekkora éhségrohamok jönnek. :(
2013. febr. 24. 19:55
 1/8 anonim ***** válasza:

ha már az első nap nem birsz magadnak parancsolni, akkor mégis hogy bírnád ki, több hónapon keresztül?

Először is az a legfontosabb, hogy agyban döntsd el a dolgokat....

2013. febr. 24. 20:03
 2/8 nikozia12 ***** válasza:
Miért nem tudtál volna mást enni? Nem volt csak kenyér otthon?
2013. febr. 24. 20:04
 3/8 anonim ***** válasza:
mannyit ettél addig?
2013. febr. 24. 20:06
 4/8 anonim ***** válasza:

A víz nekem nem segítene, az tuti. A szervezeted jelez, hogy hiányzik neki valami, ha engem kérdezel.

Hogyan szoktál étkezni? Mit, mennyit?

Nekem tegnap volt a legutóbbi, elég extra életmódváltásom 5. napja, levontam pár következtetést :D De mivel elég biztos vagyok benne, hogy nem akarok kenyeret enni, mert az nem esik jól, eszembe sem jutott azt tenni (bár van itthon egy kiló, házi sütés). Önfegyelmem nincs, csak komolyan gondolom a dolgokat, ha mennie kell egy ételnek, akkor az onnantól nem különösebben vonz.

Mondanám, hogy próbálj valami olyasmit enni, ami hasonló arra, amit kívánsz és belefér az étrendedbe, ha nem is volt tervben, de azt írtad, mást nem tudtál volna enni... Hogyhogy?

2013. febr. 24. 20:09
 5/8 anonim ***** válasza:
Mozogd le holnap! Kb 900 kalóriát kéne lemozognod, ha nem többet. Néhány óra bicaj, futás, torna, stb...és meg van oldva a dolog.
2013. febr. 24. 22:01
 6/8 anonim ***** válasza:
3 szelet kenyér nem 900 kalória...hacsak nem 3 centi vastag a szelet
2013. febr. 24. 22:15
 7/8 anonim ***** válasza:
Hagy tájékoztassalak kedves kérdező :) Az általad emlegetett éhség nem más, mint unalom és megszokás. Többnyire ilyenkor nem azt érzed, hogy fáj a hasad mert éhes vagy, hanem az agyad kattog azon hogy enned kell mert majd éhen halsz, holott sehol semmi. Ez az amit nagyon nehéz leküzdeni, de nem lehetetlen :)
2013. febr. 28. 20:57
 8/8 anonim ***** válasza:

Hjajj istenem, az a fránya kenyér!

Egyél meg legközelebb 3 tojást vagy 2 nagy tényér spenótfőzeléket (liszt nélkülit persze) vagy egy tégely sovány túrót, rögtön nem leszel éhes.

2013. márc. 1. 01:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!