Valamit rosszul csináltam, vagy ez genetika?
Figyelt kérdés
17 éves vagyok, még nyáron hízókúrára fogtam magam mert elég vékony voltam,nem sok alakom volt. Sikerült felszednem bő 10 kilót, de mindet a pocakomra. Vékonyak a combjaim meg a karjaim, de akkora hasam lett mintha terhes lennék. Mit tudnék ezzel kezdeni?2012. dec. 17. 13:30
1/5 A kérdező kommentje:
tehetek fel képet ha számít
2012. dec. 17. 13:34
2/5 tetro 

válasza:

Ez genetika. Azt tudod tenni, hogy sportolsz, és izmot építesz magadra a zabálás helyett. Az arányosan fog eloszlani.
3/5 anonim 

válasza:

Az izom adja meg az alakunkat (na jó, a csontváz, de tessék jól érteni).
Persze hogy nagy hasad lett, hát teljesen értelmetlen amit csináltál.. mi értelme felszedni 10 kiló zsírt? SEMMI.
Az ember egészségesen egy viszonylag karcsú élőlény, természetes életmóddal, természetes táplálékainkkal nem vagyunk igazán zsírosak. Miért akarna valaki az lenni? A kóros soványságnak vagy zsírosságnak már modern, divat vagy társadalmi okai vannak, tessék ezeket elfelejteni!
Egészséges táplálkozással, rendszeres (lehetőleg értelmesen megválasztott) mozgással egészséges testünk lesz, és ránk jellemző, de mindenképpen egészséges testalkatunk.
4/5 anonim 

válasza:

Csatlakozom az előttem szólókhoz. Ha felhízlalod magad, zsírt szedsz fel, ami genetikailag meghatározott helyre megy. Férfiaknál általában pocakra, nőknél inkább fenékre, combra. Erőedzéssel és megfelelő táplálkozással fel tudsz szedni némi izmot, de nagy változásra - nőként - ne számíts.
5/5 anonim 

válasza:

Eddig volt egy vékony, de normális alakod, ezt szépen elb@sztad azzal, hogy mértéktelenül, összevissza, sport nélkül zabáltál és felszedtél 10kg zsírt. Gondolom, zsigeri zsír is lett rendesen, ilyen esetben szokott képződni, kezdj el sportolni, mert odavertél az egészségi állapotodnak rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!