Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit tegyek, ha még mindig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha még mindig bűntudatom van?

Figyelt kérdés
Tavaly megcsaltam a férjemet. Akkoriban váltott munkahelyet, nagyon stresszes volt, alig foglalkozott velem. Én pedig hülye voltam, engedtem, hogy elcsábítson egy akkoriban megismert férfi. Nagyon megbántam, nem érte meg, és utána tudatosult bennem, hogy elárultam azt, akit a legjobban szeretek. A férjem látta rajtam, hogy szomorú vagyok, én pedig elmondtam neki mindent. A férjemet nagyon bántotta a dolog, de megbocsájtott nekem és rendbehoztuk a házasságunkat. Én mégis azóta is a bűntudattal küszködök. A férjemmel beszéltem erről, de ő azt mondta, hogy először fájt neki, de már rég megbocsájtott és nagyon boldog, hogy meg tudtuk beszélni és én vagyok a felesége. Meghatódtm, hogy ő így érez, én is boldog vagyok vele, de mindig eszembe jut ez a dolog és olyankor nagyon utálom magam.
2019. máj. 17. 11:19
 1/7 anonim ***** válasza:
46%

1. Nem a férfi csábított el: te csábultál el!!! (Felelősség)

2. Nem a férjed volt stresszes, hanem te miatta ((Felelősség!!!)

Nincs miről beszélni Nincs önfelmentés. Nincsenek enyhítő körülmények.

Nem írom le, mit érdemelsz! Moderálnák! És még az is nagyon kevés lenne!!!!!!!!!!

És ez csak az alap!

Szívesen!

F, 39

2019. máj. 17. 11:25
 2/7 anonim ***** válasza:
46%
Elsőnek igaza van olan szempontból, hogy ameddig nem vallod be magadnak hogy te vagy a hibás addig a folytonos hárítás miatt bűntudatod lesz. (Azért mert ő ilyen "jóságosan" reagálta le és te még mindig őt hibáztatod mert "nem foglalkozott veled". Ez a bűntudat forrása)
2019. máj. 17. 11:44
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem hibáztatom a férjemet. Tudom, hogy az én hibám és az én felelősségem. Érthető, hogy a férjem stresszes volt, én mégis csak magammal törődtem. De a férjem nem haragszik rám, együtt maradtunk. És most nem tudom hogy szabaduljak meg a bűntudattól. Amikor a férjem megdicsér vagy kedveskedik valamivel vagy csak hozzámbújik, akkor mindig eszembe jut mit tettem
2019. máj. 17. 11:58
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem leszek most népszerű...

Bocsáss meg magadnak.

Hibáztál, előfordul. De látod, akinek 'haragudnia kéne' az megbocsátott neked és ugyanúgy szeret. Tedd te is ezt, és a jelenben élj.

2019. máj. 17. 12:35
 5/7 anonim ***** válasza:
49%
Hibáztál, de nem hallgattad el, hanem bevallottad. Szerintem ez így becsületes. A férjed értékelte az őszinteségedet és a megbánásodat és megbocsátott. Most már bocsáss meg magadnak. Ha ez kellett, hogy rájöjj, szereted a férjedet és nem akarsz mást, akkor ez is ki van pipálva. Szerintem a férjed már nem kattog ezen. Szeret, örül, hogy már nincs kísértés és ez a fontos. Lépj tovább, ne utáld magad.
2019. máj. 17. 13:54
 6/7 anonim ***** válasza:

Azóta is hűséges vagy?

Ha jön egy nagy fellángolás majd mi a garancia hogy nem teszed meg újra?

Évek után javul a bűntudat, akkor újra jöhet nagy kísértés.

nov. 5. 23:12
 7/7 anonim ***** válasza:
Hogy vagy?
jan. 4. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!