Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet az, míg mások vergődnek, nekem semmi bűntudatom nincs ha valakit megcsalok, vagy foglalt személlyel vagyok?
Úgy,hogy visszamaradott vagy.
-Néhány ezer évvel...
Valamely állatkert csimpánz közösségében megharcolhatsz a territóriumodért.
Van, akinek a szava ér valamit, van, akinek nem. Ilyen egyszerű.
"Leütötte az egyik a másikat egy nagy tuskóval,azt folyt tovább az élet"
"Ölik az emberek egymást csak azért,mert akit kiválasztott,volt mással is,vagy szeretett volna lenni."
Leírtad lényegében ugyanazt mindkét korra, az egyiknél mégis zavar. Miért?
"Az ember arra hivatott,hogy átadja génjeit,szaporodjon,de senki nem mondta hogy csak egy személlyel.Vagyis mondta valami idióta,annak se tudjuk a nevét."
Ha kiválasztok egy nőt, akkor nem azért akarok csak vele lenni, mert valaki más ezt mondta, hanem azért, mert ÉN így döntöttem. Ha nem akarok kapcsolatot, csak szexet, akkor azt is közlöm. Ilyen egyszerű.
Mert benned jelenleg az erkölcs szinte teljes hiánya van jelen.
Lehet nyílt kapcsolatban élni, kipróbálni ezt-azt úgy, hogy minden fél számára tiszta a dolog.
De megcsalni sunyi módon a másik háta mögött vagy foglalt emberrel (aki valószínűleg megcsal valakit) együtt lenni nem vall gerincességre.
Ha így vagy kiegyensúlyozott, akkor miért zavar, mások miért vergődnek?
"Ezer éve törzsekben éltek az emberek"
Már nem törzsekben élünk, ha nem tűnt még fel...
"de ha jön egy olyan lehetőség aminek nem tudunk ellenállni"
Nem nem tudsz, hanem nem akarsz.Nagy különbség.
Felőlem aztán lehetsz olyan érzéketlen és önző, amilyen akarsz.Te dolgod.Élj úgy, ahogy neked jó, csak kerüld inkább azokat, akiknek még vannak érzelmei, igényei a hűségre ebben az egyre egoistább világban.Nem kell mindenkit érzéketlenné tenni, mert vannak páran, akik hozzád hasonlóan élnek, gondolkodnak.És jó, ha tudod, nem mindenkinek van gusztusa folyton más nemi szerveket fogdosni, dugni, szopni, nyalni.
Mert nincsenek érzéseid, vagy nem szerettél még valakit úgy igazán.
Nem tudom hogy állna a szád ha nem te lennél az "alfa hím" a törzsedben (amire nos elég nagy a sansz) és a nőstény, akit magadnak akarsz a nálad erősebb, jobb hímekkel pározna.
Remélem a te nyelveden megérted. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!