Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Foglalt férfivel kapcsolatos dilemmák?
Tenyleg mindenki letagadta eddig,hogy van otthon szex.
Ha van eszed, és nézed magad valamibe akkor dobod.
Foglalt férfi egyértelműen tabu gerinces lények számára, szóval milyen dilemmákról is beszélsz?
Jaaaa, hogy az ostobenkó, naiv, gerinctelen kis lotyók dilemmáiról, akik 2017ben is bedőlnek a minden hűtlen féreg által ugyanúgy matrázott "nincs otthon szex", "szar a kapcsolatom", "úgyszeretlek, de a gyerekek/a hitel/az elmebeteg feleség" kamu maszlagoknak? :D
Ha ilyen primitív ösztönlény vagy, akkor meg is érdemled, további kellemes szenvedést a k#rvapecér krapekoddal, biztos megéri miatta lehúznod X évet az életedből a WCn.
Normalis no nem a szeretovel kommunikal es beszeli meg a helyzetet, hanem a ferjevel.
Minek bonyolodna veled uzenetvaltasba?
Igen, nem normalis, megis csinalod. Miert is alazod meg magad?
Szerintem kérdezz rá konkrétan a "pasidtól", van-e szex otthon. A reakciója mindenképp érdekes lesz!
Ha tagad, kiderül(het), hogy téged is átver.
Ha elmondja, akkor csak azt teszi, amit a házastársak tenni szoktak, nincs mit hisztizned ekkor sem.
A közös karácsonyról meg szerintem ne is álmodj... otthon fogja a fenyő alatt boldogan bintogatni az ajándékokat az anyósával, a gyerekivel, a kiscicával, kiskutyával, stb... te mrg majd lesheted az asszony instáján, hogy milyen az ünnepi asztal, meg hogy a hites ura milyen csilli-villi ajándékot vett neki vagy hogy milyen wellnesshétvégére vitte (szexelni)....
Egyik barátnőm volt ilyen helyzetben. Két évig hallgattam hasonló lamentálásokat, mint amit te írsz. Ne haragudj, nem akarok tuskó lenni és tudom, hogy az embert meg tudja hülyíteni a "szerelem", de én konkrétan egy idióta pcsának tartom azóta-és próbálok alig beszélni vele, hihetetlen ennyire hiszékeny volt. Amit még elképesztőnek tartok, hogy kompenzálásképpen a szerető státuszban lévő nők mindig a feleséget támadják, mocskolják.
Ja amúgy a vége az lett náluk, hogy a csávó két évig hitegette, majd egyszer lebukott, hogy van másik csaja is a szerető, feleség mellett...
Azért változtass ezen mert egy férfira lenne szükséged de ő csak egy.. valami.
Férfi dönt, ő hezitál azért van így mert neki így kényelmes.
Ha neked ez így jó akkor csináld ha nem akkor változtass.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!