Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Foglalt férfivel kapcsolatos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Foglalt férfivel kapcsolatos dilemmák?

Figyelt kérdés
Volt már köztünk szex.Szeretem,de nem vagyok belé elvakultan szerelmes,ő erősen kötődik hozzám.Üzenetek,hívások,találkozások.Ő egyre jobban kötődik,én meg azt vettem észre magamon,hogy néha kezdek hátrálni,nem veszem fel a telefont,nem vagyok elérhető,mert eszembe jut hogy akárhogy is,csak a felesége mellett alszik minden nap.Nem mentem bele a témába,tény hogy vmi nem működik köztük,viszont arra lennék kíváncsi,van-e köztük szex.Ezt le szokták általában tagadni.Hogyan kérdezzek rá?Annyiból lenne jó hallani,hogy talán ez jobban eltántorítana tőle.A nőt végképp nem értem,elcsípett egy üzenetemet,amiben teljesen világosan érzelmi dolgok voltak leírva,írt alpárian nekem 2 mondatot,aztán le is tudta ezzel az egészet,ki lett valahogy magyarázva,ebből azt szűröm le,hogy mindent elnéz a férjének,legalábbis bemagyarázza magának hogy nincs köztünk semmi,ez se normális.Kompletten az egész nem normális.Kicsit az időben előreszaladva az se lesz,mikor karácsonykor találkozunk,majd az én ágyamból megy az otthoni ágyba,ez csak példaként eszembe jutott.
2017. okt. 9. 10:53
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Tenyleg mindenki letagadta eddig,hogy van otthon szex.

Ha van eszed, és nézed magad valamibe akkor dobod.

2017. okt. 9. 11:04
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
😂😂😂 szerinted el fogja mondani? Szerinted nem dugja a feleségét?? Nem gondolod... Csak egy nagyon buta nő lenne képes elhinni hogy otthon szüziesen él. Ébredj fel!!
2017. okt. 9. 11:13
 3/13 anonim ***** válasza:
81%

Foglalt férfi egyértelműen tabu gerinces lények számára, szóval milyen dilemmákról is beszélsz?

Jaaaa, hogy az ostobenkó, naiv, gerinctelen kis lotyók dilemmáiról, akik 2017ben is bedőlnek a minden hűtlen féreg által ugyanúgy matrázott "nincs otthon szex", "szar a kapcsolatom", "úgyszeretlek, de a gyerekek/a hitel/az elmebeteg feleség" kamu maszlagoknak? :D

Ha ilyen primitív ösztönlény vagy, akkor meg is érdemled, további kellemes szenvedést a k#rvapecér krapekoddal, biztos megéri miatta lehúznod X évet az életedből a WCn.

2017. okt. 9. 11:15
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem felesleges lenne hallanod is.A többség simán letagadja.A feleségeket is dugják otthon, max.kevesebbszer, de mindig van szex, amelyiknél nincs, az hazudik.
2017. okt. 9. 11:17
 5/13 anonim ***** válasza:
94%
Vállaltad a szituációt. Ezzel az is jár, hogy vállalod, esetleg lehet köztük szex is. Nos, gerinc most olcsón vásárolható a helyi piacon. Szerintem látogass ki még 12 óra előtt, talán kapsz.
2017. okt. 9. 11:26
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Normalis no nem a szeretovel kommunikal es beszeli meg a helyzetet, hanem a ferjevel.

Minek bonyolodna veled uzenetvaltasba?

Igen, nem normalis, megis csinalod. Miert is alazod meg magad?

2017. okt. 9. 11:32
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem kérdezz rá konkrétan a "pasidtól", van-e szex otthon. A reakciója mindenképp érdekes lesz!

Ha tagad, kiderül(het), hogy téged is átver.

Ha elmondja, akkor csak azt teszi, amit a házastársak tenni szoktak, nincs mit hisztizned ekkor sem.

A közös karácsonyról meg szerintem ne is álmodj... otthon fogja a fenyő alatt boldogan bintogatni az ajándékokat az anyósával, a gyerekivel, a kiscicával, kiskutyával, stb... te mrg majd lesheted az asszony instáján, hogy milyen az ünnepi asztal, meg hogy a hites ura milyen csilli-villi ajándékot vett neki vagy hogy milyen wellnesshétvégére vitte (szexelni)....

2017. okt. 9. 11:35
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Egyik barátnőm volt ilyen helyzetben. Két évig hallgattam hasonló lamentálásokat, mint amit te írsz. Ne haragudj, nem akarok tuskó lenni és tudom, hogy az embert meg tudja hülyíteni a "szerelem", de én konkrétan egy idióta pcsának tartom azóta-és próbálok alig beszélni vele, hihetetlen ennyire hiszékeny volt. Amit még elképesztőnek tartok, hogy kompenzálásképpen a szerető státuszban lévő nők mindig a feleséget támadják, mocskolják.

Ja amúgy a vége az lett náluk, hogy a csávó két évig hitegette, majd egyszer lebukott, hogy van másik csaja is a szerető, feleség mellett...

2017. okt. 9. 11:37
 9/13 anonim ***** válasza:
36%
Ostoba k)rva.
2017. okt. 9. 13:37
 10/13 Bence_ ***** válasza:
57%

Azért változtass ezen mert egy férfira lenne szükséged de ő csak egy.. valami.

Férfi dönt, ő hezitál azért van így mert neki így kényelmes.

Ha neked ez így jó akkor csináld ha nem akkor változtass.

2017. okt. 9. 14:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!