Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szükséges-e elmenni nőgyógyászhoz, mielőtt egy házasságban élő férfivel lefekszel?
Figyelt kérdés
Mert ugye mindig arról szól a történet,hogy a feleség elkap mindent,és biztos hogy azért mert a szerető nem volt egészséges.De tegyük fel,én meg szeretnék bizonyosodni arról még a szex előtt,hogy tuti nincs semmilyen gondom,mivel én nem bízok a feleségekben sem,és tudom hogy régóta nem voltam senkivel.Ajánlatos ilyen esetben elmenni nőgyógyászhoz a biztonság kedvéért ?2017. aug. 8. 01:37
1/8 anonim válasza:
Nem feltétlenül ezért, hanem a magad egészsége érdekében. Ki tudja, esetleg korabban volt olyan partnered, akitől valamit elkapták, akár úgy, hogy azóta is lappang?...
2/8 anonim válasza:
Ha ez így igaz, ahogy írod, akkor inkább utána menj el.
3/8 A kérdező kommentje:
Ha elmennék előtte,lenne papírom róla mi a helyzet velem,és ha utána történik valami,ezt meg tudnám mutatni,mert olyan is előfordulhat,hogy elkapok valamit,erre a férfi engem okol,hogy ez kizárt,biztos én vagyok a gond okozója.Persze nem olyan nagy dolgokra gondolok mint AIDS,vagy hasonló,de pont elég elkapni valami kisebbet is,nekem ez nem hiányzik.
2017. aug. 8. 02:00
4/8 anonim válasza:
#3 még mindig nem érted. A papír nem véd meg a fertőzésektől, kivéve persze egy pozitív aids teszt, azzal a kezedben már nem nagyon fogsz más betegséget elkapni. :)
5/8 anonim válasza:
",erre a férfi engem okol,hogy ez kizárt,biztos én vagyok a gond okozója"
Semmit nem jelent a papír. Mondhatja azt is, hogy lehet, akkor MÉG nem volt semmi bajod, de közben mással is voltál, és tőle kaptad el.
Inkább tőle kérj egy SDT szűrést. Vagy menjetek el eggyütt.
7/8 anonim válasza:
Elég merev vagy. Ki akar egyáltalán lefeküdni így veled?
8/8 hisztynka válasza:
Az eszedbe sem jutott, ha már egy foglalt férfival készülsz kavarni és Ennyire nem bíztok egymásba, akkor nem kellene viszonyt folytatni?
Vagy legalább gumit használni???
Probléma megoldva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!