Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Mi az ami miatt meg akartok szerezni, vágytok egy kapcsolatban, házasságban élö férfire?
Férfiként ezt soha nem értettem. Pl környezetemben van egy jóképü, jó anyagi háttérrel bíró, rendes srác és egy ugyanolyan 5 évvel idösebb házas ember, de a csajoknak kivétel nélkül az utóbbi kell. Állandóan el akarják szedni a feleségétöl, ahelyett hogy a társaságban lévö hasonló szingli pasikat hajtanák. Vonzó a gyürü vagy mi? Nem értem miért vonzódnak sokan egy párkapcsolatban élöhöz hogy elvegyék valakitöl.
Vicces hogyha van barátnöm akkor maguktól jönnének a csajok, ha nincs akkor marad a haverokkal sörözés vagy nagynehezen felszedhetek valakit. Ha kapcsolatban vagyok folyamatosan jönnek az ajánlatok. Annyira többet tudhat egy házas férfi hogy minden észérvet (gyerekük van pl) félredobva el kell szedni mástól?
Mi ennek a pszichológiája?
Én anno pszichológiai tanulmányaim alatt azt olvastam, hogy a párkapcsolatban élő emberek sokkal elégedettebbek magukkal, lazábbak, közvetlenebbül szólnak az ellenkező nem képviselőihez, hiszen nem azon görcsölnek, hogy vajon összejön-e vele a randi, hanem csak simán emberi oldaláról közelíti meg és barátságos vele. És ez a könnyedség, az önbizalom, hogy nincs mit veszítenie (hiszen nem is akar semmit nyerni), meg úgy általában az, hogy a boldog párkapcsolatokban az emberek kivirágoznak, határozottan megnöveli a vonzerejét valakinek.
Vagy ez, vagy a szóban forgó nők nem akarnak komoly kapcsolatot, csak egy numerát, és félnek, hogy a szingli pasi nagyobb rizikó ebből a szempontból (hiszen ő még akár akarhat is később randizni).
Nekem az előbbi verzió hangzik reálisabbnak, de te ismered a kérdéses nőket, nem tudhatom :D
Egy vonzó férfi akkor is vonzó, ha nős.
Egy nem vonzó férfi akkor sem vonzó, ha egyedülálló.
Amúgy az első válaszolónak igaza van: emberként áll a nőkhöz, nem szextárgyként, és ettől a nők elolvadnak.
Na látod ott a baj,hogy nem csak a hűtlen pasi a gerinctelen,hanem a sok k-va nő aki alácsúszik' a házas pasinak.
De ezek a nők mikor feleségek lesznek ugyan ezt fogják kapni.
Pontosan ugyanezt tapasztalom, amit a kérdező leírt, csak én feleségként.
A férjem nem a világ legjóképűbb pasija (nekem természetesen az). Igaz, biztos egzisztenciánk van, a külsőségeket pedig (autót, nyaralásokat, márkás holmikat) az aranyásók mindig is árgus szemekkel lesik. Élsportolóként (röplabdázik) rengeteget van távol az edzőtáborok és meccsek miatt, ezt kevés nő tudja tolerálni.
Mielőtt összejöttünk, egyetlen hosszabb kapcsolata volt, amióta meg összeházasodtunk, úton-útfélen jelölgetik + üzenetekkel bombázzák a fb-on, bepróbálkoznak nála, stb...
A kérdésre én is szívesen olvasnék érdemi választ.
Én nőként sem értem miért vannak ilyen ostoba pi..csák. Az én barátomat is állandóan megpróbálják elcsábítani, pedig ő sem az a leghelyesebb ember a világon, mint itt egy másik válaszoló is írta a férjére. Egyszerűen a foglalt f..sz édesebb, vagy én nem tudom. Engem az zavar a legjobban, hogy már túl sokszor volt ez és baromi zavaró kéthavonta, félévente "megküzdeni" mindenféle kvával, mert neki az én párom kell.
Amúgy azt gondolom, hogy ha ez túl sokszor megtörténik, ott a pasi is hibás kell legyen. Nem elég egyértelmű, hogy van már párja, jeleket ad a többi nőnek, etc. etc. Szerintem az én párom is ilyen, nem adja egyértelműen tudtukra, hogy vagyok neki és túl nyálaskodja velük a beszélgetést és kész is a baj. Az öt év alatt úgy látszik még nem sikerült neki felfognia, hogy akin látja, hogy akar valamit tőle, azt tüntesse el az életéből, mint ahogy én is megtettem (bár érdekes, hogy velem eddig egyszer fordult elő).
Na mindegy, nem egyszerű az élet, na.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!