Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki kapcsolatban\házasságban élt és szerelmes lett valakibe, de mégis inkább marad a megszokott kapcsolatban az hogyan élte túl? Hogyan tudta elengedni a szerelmet hogyan dolgozta fel? Egyáltalán lehetséges elengedni valaha?
Nekem sikerült. Mára már a férfi semmit nem mozgat meg bennem.
Én a párommal beszéltem meg a dolgot, és együtt találtuk ki, hogyan is tovább, mit tehetnénk a kapcsolatunkért.
Az nagyban segített túllépni a másikon, hogy ami köztem és a párom között van, az nem langyos víz. Tehát meg volt a prioritás, hogy a párom az első. Mert vele őszinte tudok lenni. Nincs játszmázás, tényleg bármit elmondhatok neki, mindig mindent megbeszéltünk. Így nekem eszem ágában sincs lecserélni másra őt.
Úgyhogy a másik férfi tűnhet akármilyen jónak, olyan jó sosem lesz senkivel, mint most a párommal. Ezt a bizalmat, mással nem tudom elképzelni. És persze ha belegondolsz, hogy a másik férfit nem ismered... nem kell szagolni a lábszagát, hogy az orrod alá ereszti a békegalambot, nem kell mosni a göncei... így persze, hogy szép és jó és virágözön.
De ő is halandó férfi, és egy nap eljön a pillanat, mikor rájössz, hogy a wc-n utána sincs levendula illat. A párod ismered és ezeket a kis illúzióromboló dolgokat ismered mind. De az új férfinél mindig ott a tökéletesség illúziója. Ezt az illúziót kell elsőnek összetörni.
Azt kell látni, hogy az ismeretlenbe szerelmes az ember a megszokott meg untatja. Ezt szem előtt tartva, már csak egy egyszerű mérlegelés az egész.
30/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!