Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rátelepedtem a barátnőmre és szakított. Most már mással van, lehetséges ez? Mi számít rátelepedésnek szerintetek?
Nem telepedtel ra, csak ö volt keresöben melletted is es ebben akadalyoztad.....
Most megtalalt egy megfelelöbbet.
Ez a nö nem volt becsuletes veled ... Tisztabb anapnal is...
Ne hibaztasd magad mindenert
Jó reggelt Vietnam!!!!!
Hol is kezdjem? A Nők gyakran terelnek, mert nem szeretnék kiteregetni a szennyest. Aki igazán ügyesen csinálja, az pillanatok alatt elhiteti a másik féllel, hogy benne van a hiba és Ő csak egy áldozat. Régi trükk ez, finoman szólva nem tartott túl sokra a barátnőd ha ezt meghúzta veled szemben!!!
Egy távkapcsolatban nem lehet valakire rátelepedni, hiszen olyan ritkán látjátok egymást, hogy amikor találkoztok, akkor a közös együttlét élvez elsőbbséget, ha valaki erre nincs tekintettel az nem picit átlátszó, szerintem ezt maga sem gondolta át rendesen.
A lényeg az, hogy lepattintottak, mindezt úgy, hogy még annyira sem tisztelt meg Téged, hogy őszintén beszéljen az érzéseiről. Lépj tovább és ne foglalkozz evvel a lánnyal mert nem érdemli meg.
38F
Elek alapján nem tűnsz rátelepdősnek, de a viselkedés is adhat olyan benyomást, mintha sok lennél.
Nekem is van egy olyan ismerősöm, akivel évente ha 3x véletlen összefutok, de már akkor olyan a viselkedése, hogy legszívesebben menekülnék tőle, szívja le az energiáimat, nem hagy levegőt se.
Szóval lehet hogy csak 1-2x telefonon, meg nap közben néha fb-n beszéltetek +1-2 hetente a találkozás, de lehet hogy "úgy adtad elő magad" mint a fent említett ismerősöm, és ezért érezte úgy.
Természetesen így is találhatsz párt magadnak, az ismerősöm is már 3 éve együtt van valakivel, igaz, ő is távkapcsolatban van.
Persze ott van a másik eset is, hogy ő nem érzett úgy irántad, és nem merte megmondani, könnyebb volt ezt kamuzni.
Már ne is haragudj, de ha az ember szereti a párját, akkor ha az 2 hét után végre ott van nála, nem passzolja le őt a szüleinek meg megy el kocsmázni és bulizni, hanem a párjával van! Vagy viszi magával.
Szerintem ez a lány nem szeretett téged, sajnálom hogy így jártál. :(
1. Nem telepedtél rá.
2. De a leírásodból látszik hogy eléggé papucs és érzelmes vagy és az is, hogy ahogy te írtad "mindig te ugrottál", "te törted magad az apróságokkal", "le lettél oltva". Ő járt el kocsmázni külön, nélküled.
Mintha nálatok a nő hordta volna a nadrágot és ő lett volna a férfi személyiségre, viselkedésre. Te pedig a nő.
Semmiféle rátelepedés nem volt, ezt akkor mondják, ha már kezdenek megunni, ilyenkor jön ez a duma, természetesen mire ezt elmondják már van nekik valaki más.
A nők olyanok mint a csimpánzok, ugrálnak egyik fá(sz)ról a másikra, de mindig kimérik az ugrást, hogy pontos legyen nehogy a földre essenek. Ezt jól jegyezd meg.
szerintem nincs ezzel baj. az ilyen fickók jó apukák lesznek és sok nő ezt pontosan tudja.
volt egyszer egy pasi akit ismertem. ő minden mondatában istenre hivatkozott, gyakorlatilag minden egyes gondolata isten körül forgott. valóban, mert másról szinte nem is beszélt. akkor azt gondoltam hogy ennek a csávónak nehéz élete lesz. azóta is látom az életét, szerencsére csak messziről, de simán elvan a világban. boldog családapa stb stb. mindenki megtalálhatja a magának valót. ilyenkor jön az a "tanács", hogy ismerd meg magad és akkor meg fogod találni a magadhoz valót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!