Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Lehetséges, hogy emiatt nem kívánja a szexet a párom?
2 éve vagyunk együtt, egészséges szexuális életünk van. Én 22 L,ő 23 F
Mostanában mandula baja van, lehetséges, hogy húgyúti fertőzése is, műtötték pár hónapja cisztával...stb..
Tegnap felhúztuk egymást, majd kiment mert beszélnie kellett az apjával, aki nem kicsit felidegesítette, össze is vesztek. Bejött, lenyugtattam, vigasztaltam, de aztán mondta, hogy elment a kedve mindentől. Nem akartam utána már rámászni, mert nem akartam, hogy rosszul érezze magát, hogy én annyira akarom, ő pedig nem tud kielégíteni...
1 hete nem volt szex (máskor napi 1-2) nekem hiányzik, de megértem őt is valahol.
Normális ez ? Néha úgy érzem nem is kíván..adjak neki időt ? Nagyon szeretem és ő is engem.
én egészséges vagyok, de egy hülye vita után nekem sem sok kedvem van a szexhez...
a betegségek nagyban befolyásolhatják ezt a dolgot!
kicsit legyél türelmes, ha fertőzése volt/van akkor meg főleg! mert az rád is átterjedhet, vagy esetleg súlyosbodhat nála...
de szerintem erről vele beszélj, mert ő tudja elmondani az okokat...
22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!