Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak! Lehetséges, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Lehetséges, hogy emiatt nem kívánja a szexet a párom?

Figyelt kérdés

2 éve vagyunk együtt, egészséges szexuális életünk van. Én 22 L,ő 23 F

Mostanában mandula baja van, lehetséges, hogy húgyúti fertőzése is, műtötték pár hónapja cisztával...stb..

Tegnap felhúztuk egymást, majd kiment mert beszélnie kellett az apjával, aki nem kicsit felidegesítette, össze is vesztek. Bejött, lenyugtattam, vigasztaltam, de aztán mondta, hogy elment a kedve mindentől. Nem akartam utána már rámászni, mert nem akartam, hogy rosszul érezze magát, hogy én annyira akarom, ő pedig nem tud kielégíteni...

1 hete nem volt szex (máskor napi 1-2) nekem hiányzik, de megértem őt is valahol.

Normális ez ? Néha úgy érzem nem is kíván..adjak neki időt ? Nagyon szeretem és ő is engem.

2016. jan. 5. 10:53
 1/4 anonim ***** válasza:
72%
És felnőttnek tartod magad? Komolyan kérdezem! Képzeld el, vannak pasik, akiknek lelkük is van, nem csak a nagy lilaeres, és igen a műtét, a fertőzés, a stressz tudja befolyásolni a libidót.
2016. jan. 5. 10:56
 2/4 anonim ***** válasza:
62%
Mivel egy másik kérdésnél a válaszolók szerint akkor is közösülni kell a párodddal ha kb halálos beteg vagy ellenben nem vagytok egymáshoz valók, így ja. Akár meg is erőszakolhatod, csavard ki a répát úgy hogy dögöljön bele. Mi az hogy nem áll a zászló napi 24-ben.
2016. jan. 5. 10:57
 3/4 anonim ***** válasza:
91%

én egészséges vagyok, de egy hülye vita után nekem sem sok kedvem van a szexhez...

a betegségek nagyban befolyásolhatják ezt a dolgot!

kicsit legyél türelmes, ha fertőzése volt/van akkor meg főleg! mert az rád is átterjedhet, vagy esetleg súlyosbodhat nála...

de szerintem erről vele beszélj, mert ő tudja elmondani az okokat...

22F

2016. jan. 5. 10:57
 4/4 anonim ***** válasza:
A legelső kommentelővel kell egyetértenem. Bizony ám, hogy tévhittel ellentétben nem minden férfi akar úgymond ke*élni minden nap. Elég ramaty kapcsolat, ha nemhogy arra nem vagy tekintettel, hogy családjában gondok vannak, még arra sem, hogy nemrég műtötték. Csak, hogy legyen példa rá, mi történhet ilyenkor. Akkor csak elkaptam valami kórságot és tuskó exem első dolga volta a takaró alá nyúlni, mikor 40 fokkal fetrengtem és a wc-ig nem jutottam ki csak támaszkodva, mert szédültem. Benyúlt a takaró alá és kivágtam mint a macskát szokás. Kicsit gondolkozz mielőtt még elkezded magad sajnáltatni. Nem feltétlenül csak ebből áll az élet.
2016. jan. 9. 22:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!