Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy kapcsolatban, házasságban a férfinek kell többet keresnie, a nők ezt elvárják?
Ja, azért szerintem igen. Mondjuk az esetek felében.
De ezt most ítélkezés nélkül mondom.
A magam nevében tudok nyilatkozni.
Inkább azt mondanám elvárásnak, hogy nagyságrendileg annyit keressen, mint én (vagyis tök áltagosan). Se azt nem szeretném, hogy ne legyen egy vasa se, se azt, hogy milliomos legyen. Nagyjából ugyanakkora fizetéssel, és összeillő pénzkezelési elvekkel nagyon nagyon nagyon sok konfliktus elkerülhető. Már alapból az anyagi része is, meg azok a szituációk, mikor a pasi komplexusos, mert a nőnek több pénze van (nem egy ilyet láttam már), vagy pedig kb el akarja nyomni a nőt, mert ő keresi meg a pénz nagy részét, akkor neki több joga van beleszólni ebbe-abba (nem egy ilyet láttam már)
Annyi, hogy esetleg gyerekvállalásnál azért nem hátrány, ha egy darabig a pasi kb egyedül el tudja tartani a családot, mert értelemszerűen az anya nem fog visszamenni dolgozni egy héttel szülés után. (Azzal szerintem semmi gond, ha apuka marad otthon, mikor a gyerek már egy picit nagyobb, nem újszülött - ismerőseink csinálták így, teljesen jól működött - de azért ha van lehetőség, akkor a szoptatás miatt jobb, ha az anyja van otthon a babával)
Nem várom el,hogy többet keressen.Volt már ilyen párom is,meg olyan is.
Az a lényeg,hogy jól kijöjjünk,és jó osszuk be.Mellette persze haladjunk is a dolgokkal.
Én azt várom el egy pasitól hogy annyit keressen, hogy önmagát gond nélkül, egy átlagos színvonalon el tudja tartani. Szerintem ez azért elég alap.
A probléma inkább azzal van, hogy ha a nő keres többet, azt sok férfi személyes sértésnek veszi. Vagy ha a pasit magát nem is érdekli, de a "haverok" cseszegetik, hogy milyen gáz, meg milyen papucs. Ez sajnos se perc alatt meg tudja mérgezni a párkapcsolatot.
Nem gond ez, ha van megfelelő pénzügyi intelligencia mindkét fél részéről, de sajnos ez sok emberből hiányzik, mindegy, hogy nő vagy férfi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!