Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy kapcsolatban, házasságban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy kapcsolatban, házasságban a férfinek kell többet keresnie, a nők ezt elvárják?

Figyelt kérdés
2017. máj. 26. 13:39
1 2
 11/15 A legrosszabb ***** válasza:
20%
Férfiként mondom, hogy egyértelműen a férfi keressen többet és teremtse meg mindazt anyagi oldalról, ami egy problémamentes, biztonságérzetet nyújtó párkapcsolat alapjaihoz szükséges.
2017. máj. 26. 14:47
 12/15 anonim ***** válasza:

Nem elvárás. Legalábbis részemről. El tudom magam tartani jelenleg, nincs "szükségem" másra. Nem kritérium.

AZONBAN!!!! Van a baráti társaságunkban egy házaspár. A férfi minimálbéren van, a nő sokat keres. Évek óta szeretnének gyereket, de a férfi minimálbéréből nem jönnének ki, a nő pedig otthon akar majd lenni a gyerekkel, ameddig lehet. Ha így nézzük, igenis hosszú távon fontosabb, hogy a férfi keressen jól, mint a nő, mert ha pl. családalapításra kerül sor, a férfi fizetéséből kell hirtelen 3 embernek megélnie. Ez nem előítélet, nem elvárás, hanem a realitás Magyarországon.

2017. máj. 26. 14:48
 13/15 anonim ***** válasza:

Biztos van olyan nő, aki igen, de jó részünk nem. Én pl. többet keresek nőként, mint a párom, és nincs ezzel semmi bajom, nem várok el semmi olyat, hogy ő keressen többet.

28N

2017. máj. 26. 14:55
 14/15 anonim ***** válasza:
Nem ez alapján kéne párt választani, de igen, jó lenne ha többet keresne. Mivel én nőként kiesek pár évre a munkaerőpiacról, ha gyereket szeretnénk, illetve valószínűleg én maradok otthon velük ha betegek stb. igy alapból kevesebb az esélyem, hogy karriert csináljak. Ha a párom is keveset keres, akkor nem igazán jutnánk előre. Most ha a nő 350et kap, a pasi meg 300 at "csak" azt ki nem tojja le?
2017. máj. 26. 15:29
 15/15 anonim ***** válasza:
Nálunk mikor a nejem keresett jobban akkor is, jelenleg mikor én keresek jobban most is az össz bevételt nézzük. Nem szabad elvárás legyen. De olyat is láttam már hogy a csajt előléptették egy nagyságrendel nagyobb lóvéért, el is kezdett derogálni a palija aki "csak" Xforintot keresett. Lapát. Ki ilyen, ki olyan.
2017. máj. 29. 12:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!