Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról ha egy házasságban/kapcsolatban, az eggyik fél kényszerből sexel?
Figyelt kérdés
Inkább megteszi a béke kedvéért, de számára nem jó sőtt sokszor kellemetlen! Említette már a párjának hogy nem kívánja de tovabbra is elvárja!2016. nov. 6. 18:38
2/14 anonim válasza:
Én csináltam a kedvéért. :) A kellemetlen érzést honorálja hogy boldog volt. :)
4/14 A kérdező kommentje:
De az elején jo volt, de már ez jó rég volt!
2016. nov. 6. 18:51
6/14 anonim válasza:
*egyik
*szexel
*sőt
Én azt kérdezném meg, hogy miért van még vele együtt?
Az illető nem sokra tarthatja ezek szerint, ha annak ellenére, hogy kellemetlen a párjának, elvárja tőle.
7/14 anonim válasza:
Utolsó bocsi de miért lenne erőszak? A másik kedvéért csinálja és a másik nem erőszakoskodik vele :P Egyébként ilyen házasság hosszútávon depresszióhoz vezet az egyik félnél,ingerült lesz és valamikor úgy is kiborul a bili szóval nagy valószínűséggel válás lesz a vége. Mondjuk ha más iránt kezd el érezni valamit,vagy ha aszexuális az illető akkor meg keres egy olyat aki szintén az vagy él egyedül.
8/14 anonim válasza:
A szexet nem kívánja am block, vagy csak az rossz, hogy a pasijával csinálja? Ha utóbbi, akkor miért nem beszéli meg, neki hogy lenne jó? Ha előbbi, az meg nem normális, forduljon orvoshoz?
9/14 anonim válasza:
Hagyja ott a párját. Ha nem tudja megadni neki ami egy párkapcsolatban azért elég alap, akkor engedje el.
10/14 anonim válasza:
Csendes erőszaknak mondom.
Normális ember értene a szóból és nem nyomulna még 1 órán keresztül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!