Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a véleményetek arról ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek arról ha egy házasságban/kapcsolatban, az eggyik fél kényszerből sexel?

Figyelt kérdés
Inkább megteszi a béke kedvéért, de számára nem jó sőtt sokszor kellemetlen! Említette már a párjának hogy nem kívánja de tovabbra is elvárja!
2016. nov. 6. 18:38
1 2
 11/14 Fish1 ***** válasza:

Ez mindkét fél szempontjából gázos.

Aki a béke kedvéért megteszi, az valószínűleg megalkuvó, és rongybabaként használja a párja.

Aki meg rákényszeríti a másikat, akár cirkuszolással, akár máshogy, az meg önző.

Szerintem le kellene ülni és megbeszélni azt, hogy kinek mi a gondja, amelyik fél nem akarja a szexet, az miért nem akarja, amelyik meg kényszeríti, miért kényszeríti.

Ha vannak erre értelmes válaszok és problémamegoldási képesség mindkét fél részéről, akkor még esetleg helyrehozható a dolog. Ha csak balhéba torkollik folyamatosan, akkor jobb búcsút inteni egymásnak.

Egy kapcsolat nem csak az egyik fél boldogságáról (bár kétlem, hogy ez az lenne bármelyik részről is) szól, hanem mindkettőéről.

2016. nov. 7. 03:19
 12/14 anonim ***** válasza:
42%

Csináltam kb. fél évig, magam sem értem, miért. Soha többé!

Csak, hogy neki jó legyen, én meg végigbőgök minden alkalmat, mert úgy fáj... kizárt.

2016. nov. 7. 08:04
 13/14 anonim ***** válasza:
Ha ez rendszeres, ott baromi nagy bajok vannak. A kényszerítő fél is, amiért letojja, hogy a másiknak kellemetlen, a kényszerített meg azért, mert nincs annyi tartás benne, hogy akkor megszakítsa a kapcsolatot.
2016. nov. 7. 12:42
 14/14 A kérdező kommentje:
Igazatok van! Probaltam nem eröszakként felfogni ezt az egeszet, de ez AZ! Félek mikent reagalna ha tenyleg kökemenyen belemondanam az arcaba! Felfogni nem birom mert teszi ezt, hogy élvezheti,hogy okozhat ez neki örömöt! Ez borzalmas es kilátástalan...
2016. nov. 15. 13:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!