Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ez már kabaré lenne a részükrő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez már kabaré lenne a részükről? Folyamatos megcsalások mind a két részről házasságban 3 gyerek mellett.

Figyelt kérdés

Egy családtagról van szó.

A szitu a következő, először a férje csalta mikor terhes volt a 2. gyerekével.

Kiderült, majd a feleség szűrte össze a levet rá 1 évre egy közös barátjukkal, aki szintén családos ember gyerekekkel.

Most a férj megint félre kacsintott a 3. gyerek most 2 éves.

(ez amiről én tudok, aztán hogy mi lehetett még ezen kívül...?)

Természetesen a külvilág erről mit sem tud, mindenki egy harmonikus házastársi viszonyt feltételez róluk.

Az ilyen emberek hogyan tudnak egymás mellett aludni?

Vagy csak a gyerekek miatt maradnak együtt?

Egyébként luxusban élnek, ha ez számít valamit.

2017. júl. 20. 21:14
 1/10 anonim ***** válasza:
16%
Mi közöd van neked mindehhez. Ez az ő életük, ők tudják, m it miért csinálnak. Foglalkozz magaddal. Látom, nagyon unatkozol.Hülye kis idióta, még kiírja ide ezt a történetet. Nincs még itt elég rinyálás.
2017. júl. 20. 21:22
 2/10 anonim ***** válasza:
0%

[link]

ő tutá...

2017. júl. 20. 21:26
 3/10 anonim ***** válasza:
50%
Egyikük sem monogám. Jó lenne, ha bevallanák maguknak-egymásnak, és ennek megfelelően szabályoznák a kapcsolatot, mert az sokkal boldogabb életet jelentene nekik.
2017. júl. 20. 21:30
 4/10 anonim ***** válasza:
88%
Sajnos ez a "jövő"... :(
2017. júl. 20. 21:52
 5/10 A kérdező kommentje:
#1 pubika ha valami nem tetszik lépj tovább, ne itt oltogassál nem vagyok bozóttűz, ez nem ennek a helye.
2017. júl. 20. 22:03
 6/10 anonim ***** válasza:
24%

Ismerek egy "párt". Az egyiknek felesége van, a másik egy hónap múlva megy férjhez. Fél éve viszonyuk van.

Nem vallják be, és ügyesen csinálják egyébként.. De én ismerem mindkettőt és látom hogyan néznek egymásra. A barátom mindkettő, ők is tudják, és talán ezért, de előttem valahogy kevésbé óvatosak..nem figyelnek arra, hogy el ne kapjam a tekintetüket.

Hogy mi zajlik a háttérben? Szeretik egymást.. látom, hogy mennyire jó barátok és mindig ott vannak egymásnak. Közben pedig szerelmesek lettek.

Hogy miért nem hagyják el a párjaikat egymásért?

Mindketten felépítették az életüket. Ismerem a párjaikat is, azt is, hogy rájuk hogy néznek. Nagyon szeretik őket, de nem azzal a szenvedéllyel, mint egymást.

Szerintem egyszerűen csak nem akarják lerombolni az életüket. Boldogok benne, de így boldogabbak.

Hogy ez a feltételezés mennyire igaz, azt nem tudom, mert sose beszélnek róla. Én csak ezt látom.

Ettől persze nem értek vele egyet, legalábbis nem tudom elképzelni úgy igazán, hogy ez milyen lehet.. De az ő életük, én pedig a barátjuk vagyok.

Ők még így sem hagyják el a párjaikat.. Az általad ismertek egy-egy futókaland miatt miért tennék? Hiszen nem csak két emberből áll a kapcsolatuk. Ott vannak a gyerekek, a családtagok, a barátok. Ez fontosabb nekik, mintsem, hogy elhagyják egymást.

Ettől még szerethetik egymást.

2017. júl. 20. 22:08
 7/10 anonim ***** válasza:
59%

Engem nem érdekel ki mit csinák egészen addig, amíg nem velem történik hasonló.

Mert ha a párom megcsalna (pláne ha terhes lennék közben) azt garantálom, hogy nem kabarét csinálnék hanem akkora cirkuszt, hogy a későbbiekben 6× meggondolja, hogy megcsalja-e a következő párját.

Ja, és a gyereket is rásóznám. Nevelje ő.

Nehogy én kössem már le magam miközben a nagyságos úr éli világát.

2017. júl. 21. 07:18
 8/10 anonim ***** válasza:
*csinál
2017. júl. 21. 07:18
 9/10 anonim ***** válasza:

"Hogy miért nem hagyják el a párjaikat egymásért?

Mindketten felépítették az életüket. Ismerem a párjaikat is, azt is, hogy rájuk hogy néznek. Nagyon szeretik őket, de nem azzal a szenvedéllyel, mint egymást.

Szerintem egyszerűen csak nem akarják lerombolni az életüket. Boldogok benne, de így boldogabbak."

Csak szimplán bevannak tojva attól, hogy ha a hétköznapokban is együtt kellene lenni, akkor az már nem lenne olyan izgalmas, elmúlna a varázsa az egésznek és ne akarnak két szék közül a földre esni. Mit épitettek fel? Sz*rból nem lehet várat épiteni. Önző emberek akik azt hiszik ezzel csak jót tesznek a párjukkal, mert mennyire fájna nekik az, ha elhagynák őket, közben pedig csak gyáva féreg mind.

2017. júl. 22. 10:20
 10/10 anonim ***** válasza:
7-es gratulálok! Mert aztán szegény gyerek tehet az apja hülyeségéről, nem? Nőjjön fel anya nélkül nem? Remélem sose lesz gyereked...
2017. júl. 25. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!