Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsal a férjem egy férfivel vagy csak én képzelem bele többet?
Tegnap kölcsön kértem a laptopját mivel bent hagytam az enyémet az irodámban. Elfelejtett kijelentkezni a facebookjából.Nem néztem bele mert megbizom benne de aztán pityeget kezdet és felugrott a chet fej.Egy számomra ismeretlen férfi írt neki ezt a szöveget :
"Jó volt a tegnap este én nagyon élveztem megismételhetnénk valamikor.Este felhívhatlak "
Azt mondta nekem tegnap hogy az egyik legjobb barátjával megy mecset nézni az egyik közeli kocsmába.
Ti mit csinálnátok a helyemben.Hogyan tudhatnám meg hogy tényleg meg csal -e?
Még nem beszéltem neki hogy láttam az üzenetet de tegnap este 10 felé tényleg hosszabb időre eltüntetése a fürdöszobába.
"Nem lepődnék meg rajta...egyre több a biszexuális ember."
Nincs több, mint 100 éve volt. Csak manapság könnyebben felvállalják akár maguknak, akár a társadalomnak, ezért tűnik úgy, hogy nő a számuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!