Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Foglalt férfivel kapcsolatos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Foglalt férfivel kapcsolatos dilemmák?

Figyelt kérdés
Volt már köztünk szex.Szeretem,de nem vagyok belé elvakultan szerelmes,ő erősen kötődik hozzám.Üzenetek,hívások,találkozások.Ő egyre jobban kötődik,én meg azt vettem észre magamon,hogy néha kezdek hátrálni,nem veszem fel a telefont,nem vagyok elérhető,mert eszembe jut hogy akárhogy is,csak a felesége mellett alszik minden nap.Nem mentem bele a témába,tény hogy vmi nem működik köztük,viszont arra lennék kíváncsi,van-e köztük szex.Ezt le szokták általában tagadni.Hogyan kérdezzek rá?Annyiból lenne jó hallani,hogy talán ez jobban eltántorítana tőle.A nőt végképp nem értem,elcsípett egy üzenetemet,amiben teljesen világosan érzelmi dolgok voltak leírva,írt alpárian nekem 2 mondatot,aztán le is tudta ezzel az egészet,ki lett valahogy magyarázva,ebből azt szűröm le,hogy mindent elnéz a férjének,legalábbis bemagyarázza magának hogy nincs köztünk semmi,ez se normális.Kompletten az egész nem normális.Kicsit az időben előreszaladva az se lesz,mikor karácsonykor találkozunk,majd az én ágyamból megy az otthoni ágyba,ez csak példaként eszembe jutott.
2017. okt. 9. 10:53
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Mi van azokkal akik a szeretőnél,új nőnél kötnek ki ? Elég sok ilyen közismert ember is van,pl. most a Rékasi Károly jutott eszembe.Nem értettem a választását,de úgy tűnik tartós a dolog.Nem mintha ezt szeretném,mert nem akarok zűrös férfit aki a gyerekei után sóhajtozik,meg ugyanúgy beszél a volt feleséggel.Most nincs párkapcsolatom,ami úgy látom megnyugtatja ezt a pasit,nem tudom mit szólna hozzá ha én is megismerkednék valakivel,pedig előbb-utóbb ez lesz,és akkor erre a kapcsolatra semmi szükségem nem lesz már.Eleinte jól esett hogy ennyire törődik velem valaki,de most már az se mindegy hogy milyen körülmények között,mert ez valahol megalázó,hogy nem z első helyen vagyok,és nem tartom magam olyan rusnya nőnek aki kénytelen ezzel beérni.Csak mivel állandóan dolgozom,kevés az esély hogy megismerkedjek valakivel,nem járok szinte sehova,ezért is mentem talán ebbe bele.
2017. okt. 9. 14:47
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

1. Természetesen ilyen is van, hogy a szeretőnél köt ki a férfi, az esetek 0,00001 %-ban. Hajrá :-) Ha te egy ilyet akarsz

2. A megcsalás jellemvonás. Ez azt jelenti, hogy ha valaki olyan személyiség, hogyha valami nem okés a kapcsolatával, akkor nem azt az utat választja, hogy először lezárja a rossz kapcsolatát, és utána mártja más nőbe a farkát, hanem sztereóban nyomja, akkor az azt mutatja, hogy ő így intézi el a párkapcsolati gondjait. Értsd: ugyanez lesz, ha nálatok is felmerül valami. Mert még a legboldogabb párkapcsolatban is vannak gondok, hullámvölgyek

3. Jajj hát ne gondold, hogyha te találsz valakit, és nem teszed majd szét a lábad, akkor sírni fog utánad. Majd szétteszi más. Azt mondja szeret? Hát még szép. Lennél a dugópajtása, ha azt mondaná, ugyan én a családomat szeretem, de üríteni néha jó vagy??

2017. okt. 9. 14:55
 13/13 anonim ***** válasza:
Mi ujsag azota,kerdezo?
2018. ápr. 17. 19:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!