Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Jogos, ha bűntudatom van a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogos, ha bűntudatom van a mostani párom előtt?

Figyelt kérdés
Amikor összejöttünk, akkor még együtt voltam az exemmel. Őt elhagytam, mert beleszerettem a mostani páromba. Az exemet nem érdekelte a dolog, már romokban volt a kapcsolatunk. Nekem mégis bűntudatom van mind az exemmel mind a párommal szemben. Szégyent érzek a párom előtt, amiért tudja, hogy olyan nő vagyok, aki már egyszer megcsalt valakit. Szerinte nem kell így éreznem, mert szerinte mindketten ugyanolyan hibásak vagyunk és az számít, hogy szeretjük egymást. De em tudok szabadulni a gondolattól.

2019. máj. 7. 08:51
 1/9 anonim ***** válasza:
98%
Sose fogom megérteni, ha valakinek szar a kapcsolata miért várja, hogy valaki kimentse? Egy romokban lévő kapcsolatból kilépek, és nem hozom magam ilyen helyzetbe.
2019. máj. 7. 08:57
 2/9 anonim ***** válasza:
19%
A saját boldogságod érdekében cselekedtél, ne okozz magadnak fölösleges negatív érzéseket, most boldog vagy a jelenlegi kapcsolatodban és rohadtul nem számít hogyan érted ezt el!!
2019. máj. 7. 09:08
 3/9 anonim ***** válasza:
40%

Miért van bűntudatod?

Az exed idióta, ha komolyan azt hitte, hogy nem lép félre/hagyja el a párja.

A mostani párod meg tudja, hogy csak az a nő foglalt, akin éppen fekszenek.

2019. máj. 7. 09:15
 4/9 anonim ***** válasza:
76%
#2 Haha nem számít, hogy érted el? Dehogynem, rohadtul számít, a példa is mutatja.
2019. máj. 7. 09:21
 5/9 anonim ***** válasza:
57%
Szerintem feleslegesen gyötröd magad. De akkor mondd el neki, ha ettől jobban érzed magad. Bár tök felesleges kavarni a szart, ha amúgy most boldogok vagytok.
2019. máj. 7. 09:47
 6/9 anonim ***** válasza:
Mit kéne elmondania, utolsó?
2019. máj. 7. 10:50
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Én megértem, hogy bűntudatod van és igenis jogos. Úgy lett volna gerinces, ha előbb kilépsz a rossz kapcsolatodból és úgy kezdesz ismerkedni. Én biztos nem tudnék benned megbízni, hisz amint valami nem klappol, már keresnéd a következőt és most is így fogsz tenni. Kapcsolatfüggő vagy, neked tök mindegy ki az, csak legyen valakid.
2019. máj. 7. 11:11
 8/9 anonim ***** válasza:

Sokat számít, hogy miért hagytál fel az előző kapcsolatoddal.

Nekem vőlegényem volt, a páromnak felesége. Mindkettőnk kapcsolata fáradt volt, olyan amiben tengődtünk volna még sokáig, kérdés, hogy mennyi boldogsággal..

Próbáltuk megjavítani, próbáltunk tenni érte, de nem volt mit tenni, egymásba szerettünk.

Végül meghoztuk életünk legnehezebb és legjobb döntését és felrúgtuk az addigi kényelmesnek mondható életünket azért, hogy együtt lehessünk. A legkevésbé sincs bűntudatom a párom felé mindezért.

A volt páromért és a volt feleségért volt, egy ideig, na de azért őket sem kell annyira sajnálni, az éremnek két oldala van. Könnyű volt eladniuk magukat a családjuknak, barátoknak, hiszen ők voltak az elhagyottak. Végül csak az igaz barátok maradtak mellettünk, és persze a saját családunk.

Szóval szerintem itt az ideje, hogy átértékeld magadban ezt a dolgot.

2019. máj. 7. 12:26
 9/9 anonim ***** válasza:
Ha jót akarsz, inkább hallgass...
2019. máj. 8. 11:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!