Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Akik elcsábították az akkori...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik elcsábították az akkori párjától a mostani szerelmüket, ti nem féltek tőle, hogy egyszer titeket is megcsal, elhagy az illető?

Figyelt kérdés
Arra gondolok mikor mondjuk a férfinak van barátnője, elvan a kapcsolatában, eszébe sem jut direktben mást keresni, tehát nem arról van szó hogy társkeresőzik, vagy a bulikban csajozik. De egy nap, egy véletlen találkozás eredményeképpen, valami nagyon megfogja egy nőben, és lassan elkezdődik köztük egy ismerkedési szakasz. A nő is tud a barátnőről, a férfi is visszakozik néha, hogy szereti őt, de mégis elkezdenek kettesben találkozgatni, először azzal nyugtatják magukat hogy csak barátilag, majd persze pár találkozás után megtörténik a szex, majd újra, és újra, aztán azon kapják magukat hogy már éjjel-nappal együtt lennének, szerelmesek lettek, végül a férfi szakít a barátnővel, és egy párt alkot az új nővel. Persze lehet mondani, hogyha jó lett volna az a kapcsolat, akkor ez az egész soha nem történt volna meg. De az is tény, hogy a férfi képes volt hónapokig szándékosan hazudni, csalni, titkolózni, és úgy volt a barátnőjével aki semmit nem sejtett, hogy közben már az új járt a fejében, az új nővel való szeretkezés hozta tűzbe, róla álmodozott. Szóval lehet ezt úgy szemlélni, hogy ilyen a sors, nem volt tökéletes a kapcsolat, és a férfi rátalált az igaz szerelmére? Vagy inkább úgy, hogy a férfi egy patkány, és ha az új nővel is unalmassá válik majd a kapcsolat, és megtetszik neki valaki, akkor ugyanez a forgatókönyv megismétlődhet?
2019. ápr. 30. 15:43
 1/7 anonim ***** válasza:
42%
Nem. Nem félek attól, hogy ki kelljen dobnom a páromat, nem félek az egyedülléttől, nem félek a bizonytalan jövőtől.
2019. ápr. 30. 15:59
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Én sem félnék tőle,hogy megteszi újra.Maradtam már egyedül és nem is volt olyan rossz.Ha megcsalna,akkor mehet a levesbe.Egy problémával kevesebb.Hasznom meg annyi származna,hogy tanulság lenne a jövőt nézve.
2019. ápr. 30. 17:06
 3/7 anonim ***** válasza:
76%
Én nem félnék tőle, hogy megteszi újra, de az ilyen viselkedés zsigeri undort és megvetést vált ki belőlem, szóval egy ilyen gyáva, hazug, kapcsolatfüggő ösztönlény emberbe egész egyszerűen nem tudnék ténylegesen beleszeretni.
2019. ápr. 30. 17:45
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha mondjuk hónapokig írt mindkettőtöket párhuzamban, akkor valahogy megértem a nem tetszésed.. ;) Egyéb esetben különben nem zavarna, ahol nem hónapokig tartó hazudozás és félredugás menne. De hát te is belementél így.. Mindenki azt kap, amit érdemel.
2019. ápr. 30. 18:05
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Én a másik oldalról tudok nyilatkozni, anno én lettem "elcsábítva" hasonló módon, annyi különbséggel hogy nem hazudoztam meg titkolóztam, én elmondtam az exemnek, hogy megtetszett valaki. Egy kis ideig volt átfedés, mert miért ne, fiatal voltam, az exem is benne volt a "nyitott kapcsolat"-nak csúfolt valamiben, addig ő is lelkesen kúrogatott mindenféle jött-ment nőket, szóval az én lelkiismeretem tiszta, ennek ellenére úgy gondolom, hogy nem ismételném meg. Ez egy egyszeri esemény volt, ami éppen akkor és ott, abban a helyzetben talált, mondhatni a csillagok is arra álltak, hogy én elhagyjam az exem és összejöjjek a (ma már) férjemmel. Előtte sosem voltam hűtlen, és azóta sem voltam az, pedig már 12 éve együtt vagyunk. Szerintem létezik olyan, a saját példámból kiindulva, hogy nem egy jellemvonásról beszélünk, hanem tényleg csak így alakultak a dolgok, véletlenül találkoztak csak olyan időszakban, amikor fogékonyabb volt az ember váltani.

Nyilván persze van az a lehetőség is, hogy alapból csapodár emberrel akadtál össze, akinek minden kapcsolata így alakult, de ezt innen nem tudhatjuk megmondani.

2019. ápr. 30. 18:07
 6/7 anonim ***** válasza:
52%
Nem, mivel bízok abban hogy oka volt rá hogy engem választott
2019. ápr. 30. 23:28
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Én biztosan azon goldolkoznek, hogy ugyan ezt fogja tenni velem is. Sok ilyet láttam már a környezetemben, újra meg teszi az akinek ilyen a jelleme!
2019. máj. 3. 05:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!