Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik elcsábították az akkori párjától a mostani szerelmüket, ti nem féltek tőle, hogy egyszer titeket is megcsal, elhagy az illető?
Én a másik oldalról tudok nyilatkozni, anno én lettem "elcsábítva" hasonló módon, annyi különbséggel hogy nem hazudoztam meg titkolóztam, én elmondtam az exemnek, hogy megtetszett valaki. Egy kis ideig volt átfedés, mert miért ne, fiatal voltam, az exem is benne volt a "nyitott kapcsolat"-nak csúfolt valamiben, addig ő is lelkesen kúrogatott mindenféle jött-ment nőket, szóval az én lelkiismeretem tiszta, ennek ellenére úgy gondolom, hogy nem ismételném meg. Ez egy egyszeri esemény volt, ami éppen akkor és ott, abban a helyzetben talált, mondhatni a csillagok is arra álltak, hogy én elhagyjam az exem és összejöjjek a (ma már) férjemmel. Előtte sosem voltam hűtlen, és azóta sem voltam az, pedig már 12 éve együtt vagyunk. Szerintem létezik olyan, a saját példámból kiindulva, hogy nem egy jellemvonásról beszélünk, hanem tényleg csak így alakultak a dolgok, véletlenül találkoztak csak olyan időszakban, amikor fogékonyabb volt az ember váltani.
Nyilván persze van az a lehetőség is, hogy alapból csapodár emberrel akadtál össze, akinek minden kapcsolata így alakult, de ezt innen nem tudhatjuk megmondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!