Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez miért van? Annyira bűntudatom van miatta.
Mondd el neki.
Én kidobnálak de nem mert piszkálná az egómat a dolog, hanem mert így nincs értelme egy párkapcsolatnak.
Persze a párodat és a párkapcsolatotok minőségét nem ismerem, szóval ez csak egy vélemény.
Volt már rajta kívül másik komoly kapcsolatod ?
Én 4 éve vagyok a párommal, ő az első az életemben. Nekem is sokszor megfordulnak ezek a gondolatok a fejemben , mint neked. Viszont én nem csaltam meg és nem is fogom!
Ha már újra vágyom és a kíváncsiságom túl szárnyal engem, akkor inkább szakítani fogok.
Szerintem nem vagy rossz ember!
Tiszta szívből szereted, de lefeküdtél már az egyik haverjával.
A srác is jó haverja lehet, de az biztos, hogy attól függetlenül, hogy ragaszkodsz hozzá, az biztos, hogy nem tiszteled őt annyira.
Ha ennyire véghez szeretnéd vinni, hogy kiéld a vágyaidat mással, akkor szólj neki, beszélj vele róla, aztán kiderül, hogy ő is tiszta szívből szeret-e és nem hagy ott emiatt téged.
Azt szereted amit e srác mellett érzel, de őt nem.
Ha egyből sikerült mással is ágyba bújni akkor alig kötődsz hozzá.
Az a kapcsolat ahol a közös jövőt tervezed legyen sokkal stabilabb, olyan ahol jobban erzed magad, szabadabb vagy!
Különösképpen nem lepődtem meg a sztoridon. Aki képes a fiút/férfit/pasit csávónak hívni az túl eszes nem lehet.
Amúgy egy idióta pics.a vagy, jobb lenne a pasidnak nélküled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!