Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ez miért van? Annyira bűntudat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez miért van? Annyira bűntudatom van miatta.

Figyelt kérdés
Párommal már 5 éve vagyunk együtt 1-2 hónapot többször is voltunk külön. Én nagyon szeretem tényleg, tiszta szívemből vele képzelem el a jovomet, de néha mikor elmegyunk a haverjaival iszogatni vagy atjonnek xboxozni hozzánk akkor neha neha elkalandozik a gondolatom hogy milyen lenne velük az ágyban, van 1-2 csávó akik kifejezetten be is jönnek. Illetve van egy bátyja akiről szintén szoktam így kepzelodni hogy milyen lehet vele lenni. Sőt amíg külön voltunk legutóbb 1 hónapig, le is feküdtem az egyik haverjaval. Nagyon rossz ember vagyok? Ez miért van? Tényleg vele szeretném leelni az életemet...
2018. okt. 15. 01:13
 1/9 anonim ***** válasza:
66%

Mondd el neki.

Én kidobnálak de nem mert piszkálná az egómat a dolog, hanem mert így nincs értelme egy párkapcsolatnak.

Persze a párodat és a párkapcsolatotok minőségét nem ismerem, szóval ez csak egy vélemény.

2018. okt. 15. 01:38
 2/9 anonim ***** válasza:
54%

Volt már rajta kívül másik komoly kapcsolatod ?

Én 4 éve vagyok a párommal, ő az első az életemben. Nekem is sokszor megfordulnak ezek a gondolatok a fejemben , mint neked. Viszont én nem csaltam meg és nem is fogom!

Ha már újra vágyom és a kíváncsiságom túl szárnyal engem, akkor inkább szakítani fogok.

Szerintem nem vagy rossz ember!

2018. okt. 15. 01:40
 3/9 anonim ***** válasza:
90%

Tiszta szívből szereted, de lefeküdtél már az egyik haverjával.

A srác is jó haverja lehet, de az biztos, hogy attól függetlenül, hogy ragaszkodsz hozzá, az biztos, hogy nem tiszteled őt annyira.

Ha ennyire véghez szeretnéd vinni, hogy kiéld a vágyaidat mással, akkor szólj neki, beszélj vele róla, aztán kiderül, hogy ő is tiszta szívből szeret-e és nem hagy ott emiatt téged.

2018. okt. 15. 01:51
 4/9 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat, #2-es válaszoló, nem nem volt rajta kívül más párkapcsolatom o az első
2018. okt. 15. 02:28
 5/9 anonim ***** válasza:
36%
Amúgy annyira ez nem rossz, hogy kipróbáltad mással is, amikor külön voltatok, legalább nincs az benned, hogy nem voltál mással. Csak az nem túl jó, hogy ez egy haverja volt. Ebből még lehet gáz.
2018. okt. 15. 05:11
 6/9 Bence_ ***** válasza:
66%

Azt szereted amit e srác mellett érzel, de őt nem.

Ha egyből sikerült mással is ágyba bújni akkor alig kötődsz hozzá.

Az a kapcsolat ahol a közös jövőt tervezed legyen sokkal stabilabb, olyan ahol jobban erzed magad, szabadabb vagy!

2018. okt. 15. 05:59
 7/9 anonim ***** válasza:
72%
Ha esetleg ő lefeküdt volna az egyik barátnőddel,míg külön voltatok,ahhoz te mit szóltál volna?
2018. okt. 15. 08:44
 8/9 anonim ***** válasza:
30%

Különösképpen nem lepődtem meg a sztoridon. Aki képes a fiút/férfit/pasit csávónak hívni az túl eszes nem lehet.

Amúgy egy idióta pics.a vagy, jobb lenne a pasidnak nélküled.

2018. okt. 15. 14:23
 9/9 anonim ***** válasza:
Anno en is voltam külön az akkori pàromtol de nem vitt ra a lélek hogy lefeküdjek vele .Első alkalommal elkezdtem beszélgetni egy fiu ismerősömmel de megmondtam neki hogy inkább hagyjuk .Szar érzés volt hogy érzelmileg megcsaltam de màr a fizikai megcsalás nem ment .Megbeszéltük a dolgokat ès ujra kezdtük de nem sok értelme volt .Nálunk évekkel később derült ki hogy màr mikor ismerkedtünk akkor nem bízott bennem ès e végett elhanyagolt leszart kb.Aztàn mondtam neki hogy hagyjuk akkor nem kommunikált èn erőltettem .Ennyi.A fantàziàlàs mèg nem bűn lehet hogy ő is titokban nem egy csaj ismerősét vetkőzteti le szemmel .Ez nem megcsalás .Az hogy míg külön voltatok ès lefeküdtèl az egyik haverjával hàt sztem ez nem volt fair a részedről .Ezzel csak a kést forgattad meg benne .Mond el neki inkabb tőled tudja meg sztem.
2018. okt. 22. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!