Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lépjek túl ezeken a gondolatokon, hogy boldog legyen a jövőm?
Mit titkolt előtted?
Elnézést, de nagyon gyerekesnek tűntök nekem. Ő titkol valamit, ami állítólag ártalmatlan dolog, de a leírásból úgy tűnik, hogy hetekig/hónapokig nem mondta el neked, hagyott kétségek között vergődni. Te pedig ahelyett, hogy ultimátumot adtál volna neki, elkezdtél utána kutakodni.
Jóban maradtak a volt párjával és tartották a kapcsolatot. Vagy hát ez túlzás,amikor a csaj kereste vagy segítséget kért tőle ott volt neki, mert ő úgy van vele hogy attól hogy nem.működött a dolog nem kell utálni egymást, amire én azt hittem.hogy még összejárnak.
És nem.úgy titkolta. Ő saját magától elmondta ezt nekem a kapcsolatunk elején amikor felkereste, mindig bejelentette. Csak egy idö után amikor már engem nagyon zavart ne.szólt róla én pedig tudtam hogy még folyik ez a dolog de ő azt mondta hagyjuk, ne beszéljünk már mindig róla. Így titkolta a továbbiakban. Nem akarta bevallani pedig tudtam
Upsz most olvastam a kommentjeidet. Maskor az ilyen "aprosagokat", hogy a baratod az exevel bratyizik es miatta az otthonin eket kockara teszi ird bele a fo kerdesbe. :) Arnyalja a kepet.
Valoszinuleg nem volt semmi es most sincs, de ertheto, hogy emiatt kicsit kifordultal magadbol. Nekem sem tetszene, ha mondjuk edesapam elmenne az ifjukori szerelmehez fat vagni vagy elvinne a kutyajat oltasra. A holgyike is oldja meg az eletet maga, vagy ugraltassa a fuggetlen ferfi baratait.
Ez a te életed így a te érzéseid számítanak.
Mivel hiányzik a bizalom és így a nyugalom ezért ez rossz. Ez az érzés benned van, független attól ő mit tett vagy nem tett.
A kutakodás is csak azért van, hogy lehessen mutogatni, ezért érzem magam rosszul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!