Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan lépjek túl ezeken a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lépjek túl ezeken a gondolatokon, hogy boldog legyen a jövőm?

Figyelt kérdés
Egy éve vagyunk együtt a párommal és a kapcsolatunk közepénél kb volt egy időszak amikor elég rossz volt a viszonyunk. Titkolt valamit amiről kiderült hogy ártalmatlan dolog volt, viszont akkor, amikor még nem tudtam emiatt borzasztó bizalmatlanná váltam. Akárhová ment számonkértem, féltékenykedtem, hisztiket csaptam, veszekedtem, bele néztem a telefonjába. Tudom hogy szörnyen viselkedtem, saját magamtól is kiráz a hideg ha vissza gondolok, úgyhogy kérlek ne gyertek azzal hogy hogy vagyunk még együtt, rég el kellett volna hagynia a kutakodás miatt stb. Neki az volt a hibája, nekem ez. Azóta ezen túlvagyunk, jó a kapcsolatunk,mondhatni tökéletes. Egyetlen gondolattól mégsem tudok szabadulni. Belegondolok néha (vagy sokszor) hogy mi van ha abban az időben mondjuk menekült valakihez és hűtlen volt? Végülis semmi boldogságot nem adtam neki szinte. A titkolózása miatt nem tudtam kedvesen hozzáállni. Jó nem nap 24-ben, meg nem is minden nap, de azért elég gyakran veszekedtünk az én kezdeményezésemmel, sokszor már munkából is mogorván mentem haza amikor ő szeretettel fogadott volna. Mondjuk ő olyan hogy az összes után azt mondta a végén hogy hagyjuk inkább, engedjük el és a másnapot úgy kezdte mintha misem történt volna. Ilyen szempontból nem haragtartó. És amikor rákérdeztem azt mondta soha nem.csalt meg. Hihetőnek tűnt és hinni is szeretnék neki, de előjön bennem az is hogy mivan ha mondjuk egyszer megtette és azért nem mondja el mert többször nem.fordult elő és nem akarja tönkre tenni azt a dolgot köztünk ami újra működik. De ha meg megtette ott van az hogy aki "egyszer megcsalt az onnantól mindig meg dog". Szóval ezen rágódok és így mindig egy kis félelem árnyékolja a boldogságom pedig iszonyatosan szeretem. És érzem hogy ő is szeret engem. Vannak itt azért komoly érzelmek, látom, hallom, érzem, tapasztalom. A legjobb barátja, a családja is azt mondja hogy nálam jobban még nem szeretett senkit. Amúgy is én vagyok a második komoly kapcsolata még csak, 26 éves koráig nem is foglalkozott komolyan a nőkkel, utána komolyodott meg. Tanácsok? Hagyjam ezt, történt, ami történt és csak a jövőt nézzem? Mert amúgy semmi jele, vagy ilyesmi, nem találtam semmi bizonyítékot csak mégis bennem van hogy megtörténhetett. Végülis akkor teszik ezt az emberek ha rosszat kapnak a kapcsolatban én pedig sokszor csúnyán bántam vele. 2-3 hónap volt a legrosszabb időszak. Persze ebben is voltak jó napok, nem tartottam terrorban.
2019. aug. 2. 14:49
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Mit titkolt előtted?

Elnézést, de nagyon gyerekesnek tűntök nekem. Ő titkol valamit, ami állítólag ártalmatlan dolog, de a leírásból úgy tűnik, hogy hetekig/hónapokig nem mondta el neked, hagyott kétségek között vergődni. Te pedig ahelyett, hogy ultimátumot adtál volna neki, elkezdtél utána kutakodni.

2019. aug. 2. 14:55
 2/8 A kérdező kommentje:

Jóban maradtak a volt párjával és tartották a kapcsolatot. Vagy hát ez túlzás,amikor a csaj kereste vagy segítséget kért tőle ott volt neki, mert ő úgy van vele hogy attól hogy nem.működött a dolog nem kell utálni egymást, amire én azt hittem.hogy még összejárnak.

És nem.úgy titkolta. Ő saját magától elmondta ezt nekem a kapcsolatunk elején amikor felkereste, mindig bejelentette. Csak egy idö után amikor már engem nagyon zavart ne.szólt róla én pedig tudtam hogy még folyik ez a dolog de ő azt mondta hagyjuk, ne beszéljünk már mindig róla. Így titkolta a továbbiakban. Nem akarta bevallani pedig tudtam

2019. aug. 2. 15:05
 3/8 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem csak őszinte beszélgetéssel lehetne ezen javítani. Meg kéne beszélnetek a dolgot, hogy ki miben látja magát hibásnak, milyen dolgokat nem tud tolerálni, stb.
2019. aug. 2. 15:18
 4/8 A kérdező kommentje:
Szerintem nem lenne jó felhozni megint, lassan fél év után, meg hát csak azt tudnám mondani amit ezelőtt már úgyis elmondott. Szerintem inkább magamban kéne ezt tisztáznom vagy nem tudom.
2019. aug. 2. 15:28
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Ajanlom figyelmedbe a kaposztasko cimu magyar nepmeset. Egy lanyrol szol, aki tul sokat kombinal, es ezzel majdnem tonkreteszi a sajat boldogsagat.
2019. aug. 2. 16:14
 6/8 anonim ***** válasza:
91%

Upsz most olvastam a kommentjeidet. Maskor az ilyen "aprosagokat", hogy a baratod az exevel bratyizik es miatta az otthonin eket kockara teszi ird bele a fo kerdesbe. :) Arnyalja a kepet.

Valoszinuleg nem volt semmi es most sincs, de ertheto, hogy emiatt kicsit kifordultal magadbol. Nekem sem tetszene, ha mondjuk edesapam elmenne az ifjukori szerelmehez fat vagni vagy elvinne a kutyajat oltasra. A holgyike is oldja meg az eletet maga, vagy ugraltassa a fuggetlen ferfi baratait.

2019. aug. 2. 16:22
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
* otthoni beket
2019. aug. 2. 16:23
 8/8 Bence_ ***** válasza:
100%

Ez a te életed így a te érzéseid számítanak.

Mivel hiányzik a bizalom és így a nyugalom ezért ez rossz. Ez az érzés benned van, független attól ő mit tett vagy nem tett.

A kutakodás is csak azért van, hogy lehessen mutogatni, ezért érzem magam rosszul.

2019. aug. 2. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!