Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi jobb? Boldog tudatlanság és az időre bízni vagy felvilágosítani a srácot? (többi lent)
Barátomra rámászott egy ismerős lány egy koncerten, konkrétan úgy ölelgeti a fényképeken mintha ő lenne a barátnő. Mikor megtudtam, hogy mit tett eléggé kiakadtam, barátom is kiosztotta, illetve letiltotta a lányt.
A lánynak is van barátja és a lány állítása szerint boldogok, és fontos neki a srác (akkor minek mászik rá másra?). Az előző kapcsolatában is megcsalta a pasiját. Szerintetek ilyenkor mi a helyes?
na, rámászni csak arra lehet, aki hagyja.
mielőtt nagyon elkezded utálni a csajt, beszélgessél el a csávóddal, mert szerintem van vaj a fején, és ez csak műbalhé, hogy kiosztotta a lányt.
az nem úgy megy, hogy rámászunk valakire, mert ha valaki nem hagyja, arra nem lehet.
plusz a rámászásig el kell jutni, az már eleve feltételez valamiféle bensőségesebb, közelibb kapcsolatot.
Beszélgettem hidd, nem felejtek és még nem is bocsátottam meg. Tudom, hogy letiltotta a lányt, beléptem a facere, megnéztem.
Tudom, hogy barátomat is nagyon megviselte az utána lévő vitánk. Talán enyhító körülmény, hogy barátom miután ölelgette a fotókon nem ment ki kisérte ki egyszer se cigizni a lányt.
4-es ez bejött.
Egy ismerős lány, nem egy random vadidegen. Amúgy barátom egyedül ment, mert azt mondta, ha én nem tudok nem hív más lányt (nincsenek rock zenét kedvelő fiú ismerősei), csajjal pech hogy összefutott. És mint mondtam, az ölelgetés után került a lányt. Pedig lány hívta, menjen fel hozzá, amíg érte megy az apukája, de barátom inkább egyedül várt a hidegben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!