Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi jobb? Boldog tudatlanság és az időre bízni vagy felvilágosítani a srácot? (többi lent)
Barátomra rámászott egy ismerős lány egy koncerten, konkrétan úgy ölelgeti a fényképeken mintha ő lenne a barátnő. Mikor megtudtam, hogy mit tett eléggé kiakadtam, barátom is kiosztotta, illetve letiltotta a lányt.
A lánynak is van barátja és a lány állítása szerint boldogok, és fontos neki a srác (akkor minek mászik rá másra?). Az előző kapcsolatában is megcsalta a pasiját. Szerintetek ilyenkor mi a helyes?
Álprofil, amire az összes barátja írogat... :D
Ez volt az első és utolsó alkalom, hogy beléptem. És nem feltörtem, hanem tudtam a jelszavát ezer éve.
Nem akarok kapcsolatot rombolni, nem akarok fejjel a falnak menni.
Azért ölelés és ölelés között is van különbség. És eddig egy nő ellen se emeltem fel a hangom, pedig tanárszakosként vannak lánybarátai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!