Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A jó/jobb fajta nők mind kihasználják, hogy jól néznek ki, hogy ott vannak a lehetőségeik, és megcsalják a barátjukat, férjüket?
Figyelt kérdés
Beleértem a 40-60-as korosztályt is.2017. júl. 16. 14:45
1/16 anonim válasza:
Nem vagy te egy kicsit előítéletes?
2/16 anonim válasza:
Nem így fogalmaznék, de egyébként igen.
3/16 anonim válasza:
Ez jellemtől függ nem a kinézettől.Aki csalni akar, az csalni fog.
4/16 anonim válasza:
Hajlamosak rá igen. De ezeknek nagyrészt nincs barátjuk, és férjük, csak "holdudvaruk"...
5/16 anonim válasza:
Nem a külsejétől lesz hűtlen!
Lehet egy igazán szép nő is hűséges, és pont letojja, hogy hányan ugrálnak körülötte.
Egy csúnya nő is lehet hűtlen. Sokszor pont ők azok, akik egy alkalmat nem hagynak ki a félrelépésre, hogy bebizonyítsa magának, hogy másnak is kell.
7/16 anonim válasza:
Jellemző főleg a fiatalabbakra.
De nyugi a csúnyák is ugyanúgy megcsalják.
8/16 anonim válasza:
Nem, semmi összefüggés nincs. Spec. pont, hogy engem ejtenek át... úgyhogy én is lennék inkább lelketlen pszichopata rlbanc, ha tehetném... :D
9/16 anonim válasza:
Kihasználják a külsejüket minden szempontból, de a poligám beállítottság (vagy nem tom nőknél is így hívják, szóval megcsalás) az nem külsőn múlik, az belső tulajdonság.
10/16 anonim válasza:
Kihasználni kihasználják,csak más területen,mert nekik nem kell bizonygatniuk maguknak,úton-útfélen bókolnak nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!