Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már, hogy boldog voltál valakivel és azt hitted, hogy sose csalna meg, majd kiderült, hogy mégis?
Felhőtlen bologság szerintem ott ahol már csalnak, meg gondok vannak, nemigen van.
Az emberek általában mindig jelzik akár nonverbálisan is, hogy valami nem stimmel segítség. Legfeljebb a másik nem vevő erre.
De azért persze, hogy érheti meglepetésként az embert, holott utólag már megvilágosodik, hogy tényleg ez is azért volt, meg az is.
Persze, de mivel szakítás után derült ki, ezért különösebben nem izgatott.
32/f
Engem egyszer megcsaltak, és nem gondoltam volna hogy képes rá, de tény hogy sok probléma és jel volt ami arra utalt hogy a kapcsolat már nem jó.
Arra számítottam hogy vége lesz csak a gerinctelenség lepett meg, illetve az sem inkább az hogy sok év után nem értem annyit hogy tisztességgel szakítson.
Igen és pont ezért volt nagyon rossz.
Ha egy falu rongya teszi ezt meg velem yazt mondom oké, de tőle ezt nem vártam volna.
Szerintem mindenki ugy veli h sosem fogja megcsalni a parja.
Azert lesz a parja mert bizik benne es szereti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!