Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek az olyan férfiról, akinek viszonya van valakivel, és mégis mindent megtesz a feleségeert?
Mindenbe besegít,figyelmes, viragokat vásárol,látszólag egy mintakapcsolat,mégis évek óta csalja a nőt,aki mit sem sejt.mi lehet az oka akkor a megcsalasnak?
Szeretheti a feleséget?
És igen,én vagyok akivel megcsalja,és szeretnem már öt elfelejteni,kiabrandulni.vagy ha ennyire figyelmes vele,és ,,csak,, csalja,akkor nem is akkora szemét???
Könnyen lehet, hogy a felesége tud róla, erzi de így kényelmes nekik.
Az biztos azért csinálja mert így jó neki.
Okot ő tudja megmondani.
Magadért tenni is tudsz, tudod miért vagy egy ilyen kapcsolatban, mit kapsz meg itt?
Ha ezekre tudod a választ akkor tehetsz azért, hogy más életed legyen. Vagy mondhatod, hogy én így akarok élni 😀
Te döntésed!
Véletlenül elküldtem.
Mindkettőnek megvolt az oka.
Az ajándékoknak bűntudatcsökkentő szerepük volt. Nem engem ajándékozott, hanem saját magát tulajdonképpen.
A hibakeresés is hasonló. Elhitette magával, hogy én tulajdonképpen megérdemlem a megcsalást.
Konkrét példa: ő mosott fel, én meg véletlenül kilöttyintettem a kávét, rögtön fel is itattam, de pár csepp a járólapra esett. Mentem a felmosóért, ő meg már duzzogott, hogy ennyire lesz.rom a munkáját (ez volt az az eset, ami miatt gyanús lett a viselkedése)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!